Geen widgets gevonden in de zijbalk

Schade loopt in de miljoenen.
Hoe heeft dit kunnen gebeuren?
Arbeidsvoorwaarden zijn dramatisch.
Beveiliging is massaal uitbesteed.

Topman Benschop was bij het feestje van het WEF in Davos, terwijl Schiphal een chaos was. Had zich ziek gemeld met de smoes dat hij corona zou hebben….. Dit vraagt om ontslag!

Uit debat over: Luchtvaart
1 juni 2022

12 gedachten over “Van Haga stelt vragen over het WEF feestje in Davos. Wat moest topman Benschop van Schiphol daar?”
  1. Van Hage Nederland gaat al 35 jaar in de verkoop .Kijk om je heen ,steeds meer meisjes met hoofddoek.Steeds meer ellende .Steeds meer problemen enz enz .Op naar de 26.8 miljoen inwoners .

  2. Ach ja. Meneer Van Haga komt ook uit het milieu waar feestjes met rijke vriendjes aan de orde van de dag zijn. En dan met vele slokken teveel op weer in de auto stappen …en vervolgens aangehouden worden door de politie en het rijbewijs tijdelijk inleveren.

  3. Het gaat niet over zwendel in de onroerend goed markt, dus Van Haga heeft geen idee waar hij het over heeft … het gebruikelijke volkstoneel om de debiele achterban tevreden te houden.

  4. het Kabinet voert net als de regeringen binnen de EU, de VS, Canada en Australië 1 op 1 de WEF agenda uit. De mission statement van het WEF wordt volledig geïmplementeerd en uitgevoerd met volledige ondersteuning van ons Kabinet. Veel vooraanstaande leden zijn ook opgeleid binnen het WEF en comitted. Daar is weinig complotdenken aan. Dat blijkt gewoon uit de feiten en uit de WOB stukken.

  5. Btw. Hoelang moeten wij nog elke dag naar die lul Zelensky op televisie en kranten en internet staren zonder misselijk te worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *