Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van Haga pakt Hugo de Jonge aan! ‘Problemen komen door jou!’

Door Byron Rowe

27 gedachten over “Van Haga pakt Hugo de Jonge aan! 'Problemen komen door jou!'”
 1. Die dame (voorziter?) hangt schuin in haar stoel om in beeld te blijven? Om haar partijdigheid te tonen of zo? (ja hè Huug ?…)

 2. Massa's mensen betalen zich blauw aan huur, massa's mensen kunnen helemaal geen huis vinden en van Haga is bezorgd om het pensioen van de huisjesmelkers. Hij heeft z'n prioriteiten wel op orde zeg…

  Er zijn andere landen waar ze helemaal niet toelaten dat buitenlands kapitaal in de vastgoedmarkt gestopt wordt.

 3. Asielzoekers probleem is een pestepidemie voor Nederlandse woningaanbod, woningwaarde, woningbouw maar ook Nederlandse economie maar ligt niet aan Hugo

 4. De Jonge Inquisitie: World Economic Forum rechtbank van het nieuwe nu. De Jonge Inquisitie is een rechtbank van het " World Economic Forum", belast met de opsporing, het onderzoek naar en het opleggen van straffen aan Wappies, ongevaccineerden en gewone ondernemers van het midden en klein bedrijf (mensen die in opvattingen en/of daden van de leer van het World Economic Forum afwijken). Ja Minister de Jonge, jij komt gigantisch in de problemen voor jouw gewetenloze daden….de Tribunalen komen er aan!!!

 5. Dat is hetzelfde met de energie bedrijven . En nu torenhoge energie prijzen dank u wel rutte IV het is en blijft een dood paard

 6. Hugo kan duur lullen, maar begrijpen is een heel probleem voor dit figuur. Hij had gewoon schoolmeester moeten blijven! Hugo ga het lerarentekort maar aanvullen, je kunt in elk geval zeker zijn van een baan in het onderwijs!

 7. Rutte IV
  HET IV'de KABINET VAN RUTTE DAT ER NOOIT HAD MOGEN KOMEN
  DE AGENDA VAN RUTTE 1, 2, 3 EN 4:
  YOU WILL OWN NOTHING

  Demisionair wil Rutte vanaf 2023 Nederland blijven regeren.
  De 1e dictator van Nederland is een feit.

 8. Ik heb ergens gehoord dat er afgelopen jaar zo'n 300.000 sociale huurwoningen aan vastgoedkapitalisten zijn verkocht … En dan zonder te knipperen beweren dat het woningtekort door asielzoekers wordt veroorzaakt.

 9. Hij blijft maar in zichzelf geloven. In welke wereld leeft hij? Of heeft ie een tik overgehouden aan zijn corrupte en criminele corona-beleid?

 10. Wat ben ik blij dat deze psycho voorgoed van het politieke toneel verdwijnt.. veel beter voor mijn bloeddruk.. overigens komt op een dag die ober nog wel afrekenen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *