Geen widgets gevonden in de zijbalk

Volgens de smoes van de Minister werden slechts namen zwartgelakt om de privacy van ambtenaren te garanderen.
Dan hebben er kennelijk pagina’s vol namen bij gezeten, want er zitten diverse papieren tussen, die van boven tot onder volledig zijn zwartgelakt.

Is dit de nieuwe bestuurscultuur?

Gelooft de regering werkelijk hiermee het vertrouwen van de bevolking in de politiek te herstellen?

Uit debat over mondkapjesdeal, 7 april 2022.

21 gedachten over “Van Haga over al het gelieg en bedrieg van Hugo de Jonge laat stapels zwartgelakte pagina's zien.”
 1. Haha, die A4 papieren. XD
  Zonder… en daar zijn bomen voor gekapt.
  Ze kunnen ook gewoon tegen de kamer zeggen. "Dikke vinger jullie allemaal, ik geef niks door!"
  Dan a4 'tjes printen/kopieëren die letterlijk zwart zijn.

  Dat Die boomknuffelaars hier geen demonstratie starten. 0.o

 2. JA MAAR JE RAAKTE VANSLAG VAN EEN POOSTER LIET DE FVD IN DE STEEK WANT DE POSTER GING TE VER HOU TOCH OP HAGA JE HEBT ONS VOOR DE GEK GEHOUDEN JOU PROGRAMMA IS EEN HELE ANDERE JE ZOGENAAMDE KWAADHEID IS ALLEMAAL GESPEELD JE HAD SAMEN MET GIDION DIT HELE KABINET KUNNEN VERNIETIGEN MAAR DAT WIL JE NIET AL DAT GESPEELDE VERONTWAARDIGING

 3. Deze man (Hugo), die een QR Maatschappij wou, weet je nog ??? Leunend en arrogant tegen de desk staan van de 2e kamer. Hij die stellig was , geen specifiek corona beleid wou voeren, complete Groepen vrijheden ontnomen heeft en tevens veel te lang. Niemand zou dit vergeten hoor.

 4. 5.2 miljard uitgeven en niet verantwoorden en dan zegt Hugo, dat hij teleur gesteld is in het wantrouwen in hem. Mondkapjes deal is afleiding van de 5.2 miljard mist rond de uitgave. Wie heeft die gelden ontvangen. En wat doen ze daarmee..??
  Politiek overtreedt de regels en dan zeggen dat je niet snapt dat gewone man geen vertrouwen in politiek meer heeft. Hugo je hebt het goed geleerd van liegenbeest Mark. De toeslag affaire is ook al zo'n voorbeeld. Mark heeft gezegd we lossen het zo snel mogelijk op en na jaren nog weinig te zijn in praktijk. Maarten Luther King heeft het al gezegd. Mensen die niets te verliezen hebben zijn gevaarlijk omdat alle grenzen dan verdwijnen.
  Politiek maakt mensen kapot en dat gaat een keer heel erg fout. Bij deze de waarschuwing.

 5. Hoe zit dat met de verdwenen 5 miljard euro??? Waarom geen parlementaire enquete? Of een onafhankkijk onderzoek? Waarom wordt de verantwoordelijke niet vervolgd???

 6. Steeds meer mensen die gaan inzien dat onze overheid niet het beste met zijn burgers voor heeft en door en door corrupt is, misschien is het een idee om gewoon niet meer te stemmen met zijn allen.Maar naar wat voor maatschappij willen we dan? Allicht dat burgercoöperaties die door middel van referendum en volksraden gezamenlijk het beleid gaan bepalen een idee is. Het is in ieder geval dan een systeem waarin iedereen evenveel politieke macht zou hebben. En in dit systeem zou lobbyen weinig uithalen.

 7. Uitschot is het, en een groter gevaar voor de mens dan nucleair afval, een onbeschrijfelijk gevoel als ik deze schepsels aan het woord zie, 1 verzoek heb ik voor hen, zet je spiegel uit je badkamer op marktplaats want je verdiend het nog niet eens om er in te kijken, en er zijn"MENSEN" in overvloed die dat wel zouden moeten doen, niet getreurd hugo je altijd nog een klein spiegeltje in je broekzak, dan zie je pas goed hoe klein je bent tijdens je neus te poederen

 8. De regering liegt al 2 jaar en nu nog.
  1. Corona is een verzonnen crisis.
  2. Vaccins waren veilig
  3. Toeslag affaire.
  4. Oekraïne heel veel propaganda,
  vertellen niet de waarheid.
  Alles word onder het tapijt geveegd.
  En zo worden we we dom gehouden.
  Mensen word wakker doe onderzoek.
  Geloof de msm niet.
  De waarheid komt steeds meer naar buiten. De geest is uit de fles.

 9. Dus ze kunnen gewoon door blijven stelen,, ik ga ook maar een baantje bij de overheid nemen,,, salaris niet nodig ,, we stelen een paar miljoen en geen haan die er naar kraait..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *