Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ook Wybren van Haga heeft grote moeite met wat er naar buiten is gekomen op het briefpapier van het NCTB, betreffende spionage op kamerleden Van der Plas en Agema en opiniepeilers zoals Maurice de Hond.

Uit Vragenuur van 15 maart 2022.

17 gedachten over “Van Haga onthutst over bespioneren van Kamerleden door NCTV. Bergkamp tettert er vrolijk doorheen.”
  1. Er worden dus vanuit de regering oppositieleiders en publieke figuren gevolgd omdat ze een andere mening hebben en de discussie gaat over NCTV logo’s op papiertjes “want dat zaait verwarring”. De grote vraag die beantwoord moet worden is natuurlijk waarom die mensen gevolg worden en wat daarmee gedaan wordt.

  2. Nederland is geen democratisch land. Deze worst wordt het Volk altijd voorgehouden, maar daar klopt helaas helemaal niets van. Het beleid wordt bepaald door lobbyisten, vriendjes, achterkamertjes akkoorden, met de hulp van nieuw opgezette diensten (in dienst van de beleidsmakers) die het Nederlandse volk moeten controleren, beboeten, en opsluiten. Degene die open debat opzoekt of kritisch is wordt geframed of gedemoniseerd. Dit is wat er van ons gave Nederland is geworden. Niet meer en niet minder. Helaas !!!!

  3. Van Hage er speeld veel meer deze LEUGENAARS gaan maar door ,,,wordt tijd dat iemand ze keihard aanpakt,,, zorgt dat ie in het gevang komt

  4. Daarna Laten weten wanneer iets haalbaar WAS.
    Hmn.
    Plannen om te antwoorden dat iets onzekers al geconcludeerd, gepasseerd is. Ze is dus nog bezig met Sinterklaas die al lang terug is naar Spanje. Wanneer ze kamerleden wil aanlijnen kan ze beter sinterklaas in dec 2022 voorhouden. Tegenwoordig registreert media nl alles met tijd en datum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *