Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit vragenuur 12 april 2022

Van Haga doet alsof hij een vraag stelt aan de verkeerde persoon maar krijgt daardoor toch de reactie welke hij wil: de VVD steunt in wezen de hersenspinsel van Ursula von der Leyen om Oekraïne versneld toe te laten tot de EU.

16 gedachten over “Van Haga krijgt op slimme wijze los dat de VVD toch wil denken aan versneld Oekraïne bij de EU halen”
  1. Mark Rutte en beloftes tja wat denk je zelf . En nogmaals Oekraïne mag nooit lid worden van de Eu Oekraïne is en blijft een smerig corrupt land die we niet bij de Eu willen hebben . De dag dat Oekraïne toch bij Europa zou treden is de dag dat we een nieuwe wereldoorlog krijgen met rusland .

  2. Blond meisje droomt van carrière bij de VeeVeeDee, wat zullen haar ouders, vrienden en omgeving trots zijn.
    Bij ons in net dorp zat er ook een troela bij die boevenclub in het Haagse, haar man had een horecabedrijf in een statig pand, nou ja gepacht van een natuurorganisatie, maar het leek heel wat, maar het was een anti-sociaal wezen, kwam geen zinnig woord uit. En als er iets uit kwam was het denigrerend naar de werkende klasse. En dan zijn er ook nog mensen die opkijken tegen zulks.

  3. Een elite van regeringsleiders willen de wereld naar hun hand zetten, The Great Reset. En hiervoor werd eerst de coronacrisis gebruikt, nu de Russische inval. ,,Na twee jaar Covid-scam hebben we nu de Rusland-scam."

    Laat het duidelijk zijn : Dé Europese Unie is er niet vóór de burgers maar ter meerdere eer en glorie van hét W€F regime 🤫🤭

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *