Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit: Debat over het stikstofbeleid van 23 6 22

12 gedachten over “Van Haga in zijn eerste termijn in stikstofdebat.”
 1. Conclusie: kabinet is onze economie en welvaart systematisch aan het vernietigen. Alles moet stuk en ze zijn al een flink eind opweg. Ze kunnen ook niet meer terug. Lijkt op een doodsstrijd. LOL.

 2. Rutte is 1 naam. Beslissingen binnen een partij of binnen een EU worden niet door 1 entiteit genomen.

  We hebben ook nog de mede bedenkers van deze hele agenda, te weten milieupaus (tevens vriendje van Rutte) Diederik Samson, en milieupaus Timmermans.

  Die Samson blijft lekker achter de schermen maar is stiekem veel belangrijker in dit proces. Totaal doorgedraaid die man. Wil bijvoorbeeld goedkope kleding gaan verbieden. Noemt hij wegwerpeconomie. Niet iedereen heeft een ziek grote bankrekening. Sommige mensen kunnen alleen goedkope kleding kopen.

  Oja, en hij wil dat mensen gaan kiezen tussen een vakantie (wat mensen in deze gekte de broodnodige rust geeft), en het aanschaffen van zonnepanelen of een warmtepomp.

  Ga nu eerst maar eerst langs bij de 20 grote bedrijven op deze aardkloot die voor 1/3 van alle vervuiling zorgen.

 3. Maar t RIVM die betaald worden vanuit de politiek geeft aan dat vaccinaties geen kwaad kunnen, nou ik heb nog nooit zoveel ambulances gehoord als de laatste tijd en waar komt die oversterfte vandaan?

 4. Dank je Bert Brandsma voor het omhoog laden van dit document, jij moet echt enorm veel tijd investeren om al die fragmenten te zien en te bewerken. Hartelijk Dank voor je inzet.

 5. Ja leuk. Iedereen en zn moeder snapt dat het kul is. Maar toch gaan de plannen door en daar zit het probleem dat we moeten oplossen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *