Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit Debat over de Europese top van 24 en 25 maart 2022 en over de ingelaste NAVO-top van 24 maart 2022.

Bijdrage Wybren van Haga.

11 gedachten over “Van Haga: Hoezo Europees Coronapaspoort? Gewoon vrij blijven reizen zoals we altijd hebben gedaan..!”
 1. De communisten van de wefbende hebben het al lang geregeld!
  EN T SLAPPE NEDERLANDSE VOLK KIJKT TOE EN ZWIJGT!!
  Om je kapot te schamen!

 2. Het reisen is mijn zorg niet. Mijn familie, mijn herkomstland, mijn eerste heimat niet kunnen bezoeken wanneer ik wil. Als een familielid op sterven ligt moeten ik vlg. het sat.plan mij eerst een gifspuit laten zetten, mij laten keuren, chippen als een dier voor de slachtbank?

 3. Oekraïners opnemen in huis ja natuurlijk nu wel het zijn merendeel jonge vrouwen met een kind ..
  Waren we ook zo gastvrij met de mannen met baarden en jurken aan toen er in andere landen oorlog was ..
  NEEEE !! Natuurlijk niet daar zijn we bang voor stelletje hypocrieten gekken Nederlanders..

 4. Is van Haga echt de enige die een constructieve visie heeft over het conflict in Oekraine??? Is de rest echt zooo dom of corrupt (of beide)???

 5. Hij stelt een paar keer de vraag als "hoe wordt de kamer geinformeerd/geraadpleegd". Mijn antwoord is elke keer: NIET. Jullie zitten daar allemaal voor piet snot, voor de buhne

 6. Dat doen se voor de burgers eerst de mensen gek maken met carona en dan toren hogen prijzen gas elxta bootschappe enzz huisen !als de burger gaat protesteren !!dan kan het eu leger de burgers weer in elkaar slaan !!

 7. Ze zien straks alles Bert. Mijn buurman(een slaper) reed 2 keer met z'n nieuwe auto naar Apeldoorn vanuit Brabant en de 3e keer ging de boordcomputer zonder hem in te stellen hem vertellen hoeveel km nog en hoe laat hij iin Apeldoorn aankwam. Ik zelf ben geen techneut maar begrijp wel waar we heen gaan. Mijn buurman is aan het ontwaken. Eindelijk.

 8. Euro leger , onder wiens gezag , wie is de bevelhebber , werkgebied binnen Europa ( b.v bij.demonstraties ) , wie zijn de controleurs , enz , enz .

 9. Die kerel is ook een topper 👍 ik zou willen dat deze meneer met Gideon v Meijeren FVD ging leiden. Pieter omtzicht is ook gewenst echter niet direct op de voorgrond net zoals de heer Baudet en de heer Wilders. Ook zou Caroline van der Plas een goeie zijn op de voorgrond van FVD. Van jullie zou ik een topper team maken. Voorzitter de heer Bosma. Het directe team erachter is de heer Baudet, de heer Omtzigt, de heer Wilders en de heer van Houwelingen. Deze groep kan zich onderling in balans brengen en word gefilterd door de heer van Haga, de heer v Meijeren en mevrouw van der Plas. Ook nog eventueel Ja21 leden direct op de achtergrond zoals de heer Eerdmans. De vraag is denken jullie aan jezelf of boven jullie zelf en het volk? Zie dit als leidraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *