Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dictatoriaal gedrag van de regering. We weten de uitkomst al.
De nota is nog niet eens beschikbaar……
Waarom moet 2g met spoed ingevoerd?
Grote schade aangebracht door kabinet.
Kijk toch naar Zweden.

Interrupties van Paternotte (D66) en van den Berg (CDA)

uit:
Wijziging van de Wet publieke gezondheid in verband met aanpassing van de tijdelijke regels over de inzet van coronatoegangsbewijzen bij niet-essentiële detailhandel en niet-essentiële dienstverlening op publieke plaatsen (35961)
17 november 2021

12 gedachten over “van Haga fel tegen 2G en QR code winkels Discriminatie. Alles draait om angst controle en macht”
  1. Het tapijtje in het torentje blijkt inmiddels veel te te klein zijn geworden om daar nog maar iets aan falend beleid bij te kunnen vegen er kan zelfs geen leugentje meer bij, zonder dat men daar voortdurend over blijft struikelen. Ook met Rutte IV zal dit tapijtje gewoon daar blijven liggen waar het ligt, ondanks men weet dat er nog meer mensen hun nek daarover zullen gaan breken. Rutte is namelijk zo gehecht geraakt aan dit tapijtje dat hij er maar geen afstand van kan doen. Inmiddels ligt het tapijtje dan ook met de nodige lijm , hoeveelheid spijkers en rollen ductape aan de grond vastgenageld, dat het wellicht een onmogelijke klus is om de ondergrond te behoeden voor enige schade, laat staan om deze nog volledig glad te kunnen strijken. Na het nodige sloop en bikwerk zal dit voor altijd desastreuze sloopsporen blijvend achter laten, waar degene die na u zullen komen nog tientallen jaren mee zoet zullen zijn om dit weer te herstellen, u wordt reuze bedankt meneer Rutte. Al zal het overgrote deel van de Nederlandse burgers een hoorbare zucht van verlichting slaken.

  2. Waar zijn deze idioten mee bezig, ANARGIE ANARGIE ANARGIE ANARGIE ANARGIE
    WIJ ZULLEN VECHTEN PUNT MET WOORDEN HIELP NIET TEGEN TERRORISTISCHE POLITIEKERS, DAN MAAR MET WAPENS TERUG NAAR DE RIEKEN EN BIJLEN EN DEN HAAG EEN BEZOEK BRENGEN MET ZIJN ALLEN

  3. Rechter wijst 2G-zaak van Van Haga tegen De Jonge af, want kritiek of commentaar op maatregelen of beleid zou aan de 2eKamer zijn. Waarom won URGENDA dan de zaak tegen het Kabinet, milieubeleid is toch net zo goed aan de 2eKamer. Baudet lijkt gelijk te hebben; als het er op aankomt, besturen rechters ons land, maar dan wel strikt willekeurig.

  4. Ik heb zelden zoveel onzin gehoord! Die man hoort uit de kamer gezet te worden! IK HEB CORONA GEHAD!!! Gelukkig wel een prikje gehad! Wat zit je daar e liegen

  5. MW v d Berg was toch tegen 2G??!!!!!!!!!. Heeft ze met Hugo gesproken?
    Mw v d Berg weet het zelf ook niet meer maar haalt dan lekker uit naar een ander,zodat we niet naar het CDA kijken( met hun zwalkbeleid)

  6. Iedereen die de QR code op zijn telefoon heeft staan doet mee aan de apartheid en de ik-gerichte samenleving. Praten heeft geen zin, ze zitten namelijk in hun kortzichtige bubbel. De enige oplossing is dat IEDEREEN, dus ook gevaccineerden, stopt met meedoen aan deze apartheids maatregelen. Als de meerderheid blijft meewerken, is de totalitaire samenleving over enkele jaren een feit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *