Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op pagina 18 van het verslag over DCC staat overduidelijk dat dit gaat dienen als een opmaat voor een uitgebreid controlesysteem waarbij allerlei gegevens van burgers verzameld worden op uniforme wijze.

Niet alleen leeftijd, nationaliteit en geslacht, maar ook welke diploma’s iemand heeft, de werksituatie et cetera.

Van Haga is daar verklaard fel tegenstander van en legt dit voor aan Ernst Kuipers.

Die ontkent glashard dat het DCC voor iets anders dan Corona bedoeld is.

Uit: Commissiedebat
EU voorstel Digitaal Covid Certificaat
van 9 maart 2022.

24 gedachten over “Van Haga drijft Kuipers zover in de hoek dat hij de inhoud van de DCC tegen gaat spreken”
 1. Over een poosje weten we het… Als t waar is, treden Kuipers en Rutte dan af? En …. storten ze al t verkregen salaris dan terug? Ik mag t hopen.

 2. Zei de Jonge ook niet dat we ons nooit hoeven te bewijzen dat we gevaccineerd zijn?? Was ook gelogen toch en nu zegt Kuipers dat dit niet de bedoeling is hahahaha wat een poppenkast.. blijf prikken Wybren!!!

 3. En wat zegt dit? Dat er vanaf het begin af aan al een andere agenda was en dat Kuipers wel een nieuwe wind is maar die wind ruikt net zo erg. Je kan elk poppetje neerzetten, zolang de agenda wordt voorgelezen zullen ze altijd hetzelfde zeggen. En wat heeft stemmend Nederland ervan geleerd? Totaal niets! Ze zitten er niet voor het volk maar alleen voor zichzelf. Niet? Kaag was niet bij het vragenuurtje terwijl dit wel gewenst was. Kaag was te druk met een televisie optreden. Mensen luister nu eens erg goed. Je geeft je volledige en onvoorwaardelijke! toestemming aan het kabinet. Recht van spreken klinkt leuk maar heeft niemand, je kan ze er namelijk nooit op aanspreken of je stem herroepen. Onvoorwaardelijk en volledige toestemming en steun. Je hebt een stemrecht, een stem RECHT! Gebruik dat recht eens op de juiste manier, ja het recht om te stemmen want dat roept iedereen. Maar hetzelfde recht is er ook om je te onthouden van stem! En nee een niet gegeven stem van een persoon die niet is geweest mag niet worden gebruikt. "Ja maar die wordt wel verdeeld" of die andere dooddoener "je stem gaat dan naar de grootste". Even die droom laten ontploffen als u mij toestaat.

  Dit is totaal onmogelijk! Waarom? Iets wat er niet is kun je niet gebruiken en nu komt het. Wordt het wel gebruikt heet dat gewoon heel simpel fraude. En zelfs voor de politiek is dat gewoon een strafbaar feit. Wordt het wel gedaan en heb je daar bewijs van dan wordt de situatie nog leuker. Dan is namelijk het huidige kabinet en alle voorgaande een niet geldig kabinet omdat er op de grootste schaal fraude is gepleegd. Er zijn wetten gemaakt en gewijzigd en stel je heel even voor, een niet geldig kabinet die een wet maakt, die wetten zijn dus ook niet rechtsgeldig. Reken maar dat dit een erg groot gapend en stinkend gat is en daar wil geen enkele politicus mee te maken hebben. Dus stem nu eens gewoon niet! Daar maak je een veel zwaarder statement mee.

 4. Bert, dankjewel voor het posten van deze debatten. Daarmee maak je zichtbaar wat de meeste mensen gewoonlijk niet te zien krijgen; n.l dat de NL politiek bijna geheel blijkt te bestaan uit het misleiden van de bevolking

 5. Ik geloof het, dat het CTB een opmaat is maar het digitale ID. Het wordt gewoon opgedrongen. Dat wil niet zeggen dat min. Kuijpers niet oprecht is. Weinigen weten dit immers. Nou maak het document maar openbaar zou ik zeggen

 6. Typisch politiek: “het is niet de ambitie van dit kabinet”. Nee, nu misschien niet, maar het is wel degelijk de ambitie van Europese control-freaks die dit hebben gebruikt als testcase. Kwestie van tijd voordat het wel degelijk op de agenda staat. Niet aan meedoen met deze beklemmende toekomst!

 7. Weg met de ijskast en weg met de gereedschapskist. En weg met Ernst, Weg met Mark, Weg met Hugo, Weg met Sigrid, Weg met Wopke, Weg met alle WEF landverraders.

 8. Deze mensen die een regering vormen moeten voor ze gaan slapen eens
  In de spiegel kijken en zich afvragen ben ik oprecht geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *