Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van Haga: Belasting is DIEFSTAL! Vera Bergkamp & GroenLinks boos!

19 gedachten over “Van Haga: Belasting is DIEFSTAL! Vera Bergkamp & GroenLinks boos!”
 1. klopt belasting is diefstal ,je hebt er ook geen contract mee ,en Nederland is een B.V. ,en een bedrijf kan niet zomaar geld komen halen zonder een contract te hebben van jou du sik schrijf me in als deurwaarder en ga bij iedere deur belasting geld halen haha ,zou mooi zijn

 2. Van Haga heeft gewoon GELIJK! Geen woord is ervan gelogen! Over liegen gesproken……ik snap niet dat er nog steeds burgers zijn die op de leugenachtige kartel-partijen stemmen. Volgens mij zijn dat ofwel masochisten ofwel imbecielen!

 3. In lesbische relaties is het percentage huiselijk geweld het hoogste.

  Onderdanige slapjanussen als die groenlinkser lokken dat uit. Subassertief gedrag triggert agressief gedrag. Groenlinkser triggert bergkamp de pot die valt Van Haga aan.

 4. Belasting over belasting betalen is zeker diefstal en de nepsstaat der Nederlanden is er goed in om de bevolking uit te melken. Dit gaat al generaties zo. Oorlogen worden hier voor gefinancierd!

 5. Bergramp D’66 houd u mond. Ja slinkse partijen willen ons nog zwaarder belasten voor het milieu en vluchtelingen. De hardwerkende mensen worden steeds zwaarder belast om de beroepswerklozen en de vluchtelingen tevreden te houden omg wat een land.

 6. Helemaal eens , belasting is idd gewoon diefstal op onze hardwerkende geld , zeker als deze regering blijft alles weggeven aan andere landen dat ook niet zelfs in de eu zit , hoe veel keer hebben ze met hun vingers in onze pension pot geweest , en de overheid betalen niks mee aan dit …dit land is belachelijk..weg met de overheid..niks anders dan Nederlandse grote criminals..!!!

 7. Offshore winst is ook diefstal, en inflatie, en de gasprijs, de prijs van boodschappen is ook diefstal inmiddels, en een overheidssalaris opstrijken is ook diefstal als je niets toevoegt. Wisselkoersen, banktarieven, de prijs van medicijnen, treinkaartjes, postzegels, 5G, kabelTV en al het andere, we worden elke dag afgezet, opgelicht en bestolen door multinationals, kartels en monopolies. Dat is namelijk goed voor hun economie.

 8. Belasting op belasting. Door boven op de belaste wat al belast is nog eens te belasten. is dat geen diefstal? hoe moet hij het anders noemen.

 9. Alleen de wegenbelasting al hier in NL zijn totaaal gestoord. Duitsland betalen ze per jaar wat wij per maand betalen. Erfbelasting, schenkbelasting, inkomstenbelasting, allemaal afschaffen, en help de mensen weer aan geld, en dat mensen weten dat ze niet voor hun facturen aan t werk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *