Geen widgets gevonden in de zijbalk
14 gedachten over “Van der Staaij (SGP) CONFRONTEERT Rutte met zijn ONZIN over de avondklok!”
  1. Als je het niet wil onderzoeken. Heb je iets te verbergen. Rutte en het kabinet. Daarpm dit verfoeilijke. Stuk toneel
    En maar draaien .kuipers gaat dit ook doen. Politiek is veel praten met eigemlijk niets zeggen.

  2. Van der Staay kan beter een goed gesprek voeren met de mannen broeders van de CU. Deze club heeft zich af gekeerd van van het Christelijke geloof, door de WEF religie aan te gaan hangen. Die fascistische groep heeft nog nooit gehoord van "HEB UW NAASTE LIEF ALS UZELF" In tegendeel, zij hebben alleen zichzelf lief, met desastreuze gevolgen voor de rest van de mensheid…..

  3. Wie bepaalt dat er een nieuwe pandemie komende is?De nieuwe pandemiewet? Nog meer leugens?Nog meer onderdrukking? Nog meer vernieling? Nog meer ondergang van Nederland?Nog meer angstzaaien? Nog meer tweedeling in de maatschappij creëren? Weer mensen discrimineren en allerlei verbieden ? In angst blijven leven dus. Nog meer zelfmoorden ,hierdoor uiteraard .😢 Groot deel van Nederland huilt,waar het eens heeft gelachen.

  4. Kan iemand mij vertellen waarom Rutte zijn microfoon altijd aan blijft staan? Heel vervelend dat Rutte gedurig mompelt en spreekt als het woord aan een ander is en natuurlijk enorm afleidend aan het debat. Wordt wakker kamervoorzitster Bergkamp !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *