Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van Baarle (DENK) zet Rutte op zijn PLEK! Vera Bergkamp grijpt in! ‘Waar bemoei jij je mee?’

24 gedachten over “Van Baarle (DENK) zet Rutte op zijn PLEK! Vera Bergkamp grijpt in! 'Waar bemoei jij je mee?'”
 1. Je zou er bijna om kunnen lachen ware het niet dat het te triest voor woorden is dat Nederland zo'n moslimpartij heeft!
  In die moslimlanden zoals Turkije en Marokko laat staan Afghanistan of Iran zul je in de politiek geen katholieke of christelijke partij tegenkomen!

 2. Discriminatie bestrijden begint bij de partij DENK zelf: sexe gescheiden partij bijeenkomsten is volgens Artikel 1 van de Grondwet verboden; toch overtreedt DENK deze grondwet zelf met handen en voeten! Dus v. Baarle: begin er eens mee om de hand in eigen boezem te steken!

 3. De meeste rassisme die.komt vanuit de moslims zelf de cristen, moeten worden afgeslacht kerken in veel van die landen worden verbrandt 95% ,(sorry 92%) van de moslims willen totaal het uitmoorden van de Joden gek dat daarover niemand in de kamer daar iets van zeg ๐Ÿ˜ข

 4. En het volk heeft zelfs niet in xe gaten dat ze zelf het land kapot maken samen met die regering door blijven te werken en te zwijgen๐Ÿ–•๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑโš”๏ธ
  Verraders lafaards das nou Holland

 5. De enorme asymmetrie in politieke situatie tussen verschillende landen is ongelofelijk. DENK staat er nog geen seconde bij stil dat er in Turkije maar EEN nationaliteit is toegestaan, en min of meer maar EEN godsdienst! Ik vind het een schande dat wij ons de maat laten nemen door een niet-Nederlander die de Nederlandse nationaliteit kado heeft gekregen maar nooit afstand zal doen van zijn OORSPRONKELIJKE nationaliteit, en die zo ie zo veel te veel rechten heeft in dit mislukte land, zoals het recht om deel kunnen nemen aan het openbare bestuur in Nederland. Iets dergelijks zou in Turkije nooit worden toegestaan. Wat mij betreft stoppen we per direct met de de dubbele nationaliteit bullshit, en moet iedere buitenlander de natuurlijke keuze maken: afstand doen van de oorspronkelijke nationaliteit, of terug keren naar het eigen land! Alleen DAN zijn we allemaal weer echt gelijk voor elkaar en voor de WET, als we allemaal weer op de eerste plaats Nederlander zijn. Daarbij moet de Islam eindlijk eens een keer streng getoetst worden op legitimiteit: voldoet de Islam aan onze wetten? Zo nee, dan moet de Islam in Nederland hervormd worden tot een legitieme godsdienst, en vergeet niet dat ook de Christelijke kerken grote concessies hebben gedaan aan de moderne rechtstaat in het verleden. Willen Islamieten niets weten van een hervormde Islam, dan moet deze godsdienst alsnog verboden worden in Nederland. We moeten ons allemaal aan de wet houden, en dat geldt ook voor de Islam als Godsdienstige organisatie.

 6. Als er een partij achterbaks is is het wel DENK want DENK filmt stiekem anderen partijleden met een moslim achtergrond en sluist dit vervolgens door naar ErdoฤŸan en onderdrukt en discrimineert op die manier eigen volk hoe vies ben je dan zelf …………….

 7. Momenteel wordt de aandacht gevestigd op de vluchtelingen, aangezien er geen woningen meer beschikbaar zijn etc. Maar wie heeft of liet hun landen bombarderen om vervolgens hun zakken te vullen met verkoop van de vuurwapen en bommen? Dan kom je algauw uit in de hoek van wef &^co.
  Het is dus allemaal een poppenkast wat in de tweede kamer wordt gespeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *