Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van Baarle SLOOPT minister m.b.t. haar HYPOCRISIE tegenover Palestina!

28 gedachten over “Van Baarle (DENK) SLOOPT minister m.b.t. haar HYPOCRISIE tegenover Palestina!”
 1. De minister is een askenazi jood.
  Hamas heeft een paar generaals opgehaald.
  De top van Hamas was niet ingelicht over de aktie.
  Generaals zijn ook militair, dus pistool voer.
  Israëlische soldaten schieten met een tank Palestijnse kleuters aan flarden en nu zijn een paar Israeli de klos.
  Napoleon liet 4000 Palestijnen neersteken met het bajonet, want de kogels waten op. Het geld was op en het eten was op. Alle schepen waren verbrand. Toen kneep Napoleon er tussenuit en liet 40.000 soldaten achter, zonder kogels eten en geld en de Palestijnen waren boos. Napoleon had bevllen dat de soldaten in vrouwen kleding moesten marcheren met lippenstift en make-up op. Want ze hadden gestreden als vrouwen.
  Napoleon had een vervelende Engelsman niet uit een oud kruisvaarders sterkte kunnen krijgen. Hij had eigenhandig de vloot van Napoleon in de fik gezet.
  Napoleon had deze man 2 jaar in gevangenschap en weigerde hem uit te ruilen. Dus deze man had nog een appeltje te schillen met Napoleon. Met een handvol soldaten tegen 40.000 man vechten en Akkon behouden ondanks 3 maanden beleg. Een groot leger zegt geen moer. Ja, dat je grote verliezen kan lijden. Met een klein peleton zijn de verliezen te overzien.

 2. Ik moet deze van Baarle hierin gelijk geven! Er wordt met twee maten gemeten door deze regering. Daarom ware het beter in beide gevallen geen partij te kiezen! En al helemaal demonstraties en vlaggen ophangen verbieden aangaande deze buitenlandse aangelegenheden waar wij geen invloed kunnen uitoefenen als piepklein landje!😮

 3. Asymmetrische oorlogvoering – Hamas- rechtvaardigt asymmetrische revanche. Vrouwen en kinderen in Gaza verdienen onze bekommernis, maar ook de Israëlische gijzelaars, die bovendien nog het risico lopen om gefolterd en verkracht te worden – onthoofd vooralsnog niet, want daarmee verliezen ze hun functie als onderhandelingsobject. Voor zover mij bekend, zal Israël de watervoorziening in Gaza herstellen nadat de gijzelaars zijn vrijgelaten.
  Prangende vraag: hoe kon dit gebeuren? Een slapende Mossad is immers even onwaarschijnlijk als een wakkere Joe Biden.
  Zou wellicht….? Geen enkel bewijs, maar in de geopolitieke slangenkuil houd ik rekening met elk mogelijk scenario.

 4. Hehe hoor ik nou iemand eindelijk de hypocrisie aanpakken… fuck zionisme. Het vliegtuig moest omdraaien ivm bombardementen op civilians die probeerde te vluchten. Zelfde bij egypte ze hebben vrachtwagens vol palestijnen die vluchte opgeblazen…

 5. En waarom wordt het vermoorden van circa 15.000 etnische Russen in de Donbass door het Oekraïense leger sinds 2014 niet als oorlogsmisdaden erkend?

 6. islamieten plegen nou eenmaal misdaden en Israel kan niet anders! Islamieten steunen elkaar altijd met hun antisemitisme en plaatsen nooit vraagtekens bij aanslagen door Hamas, IS etc. Ook is men heel rustig voor Afghanistan, nu hun "geloofsgenoten" daar een dictatoriale theocratie hebben gevestigd. Hypocriet toch?

 7. Hey van Baarle. Last van amnesia ? Alle oorlog is misdadig ,dus waarom alleen Rusland benoemen? Het westen is het grote priobleem en mensen zoals jij !!

 8. Geen oorlogs daad, eerst de gijzelingen vrij en daar weer hulp.
  Misdaad is onschuldige mensen vermoorden af maken bij een muziek festival !!!

 9. Het lult en lult en er komt geen fatsoenlijk antwoord,hij heeft helemaal gelijk. Maar hier meet de regering altijd met twee maten.

 10. Ophitsen vh conflict met een reactie in EU, zie Frankrijk. Weet wanneer je moet stoppen. Misbruik vh recht op vrijheid van meningsuiting. Dit is na 7 oktober niet op z'n plaats. Ga anders naar Iran en kijk hoeveel vrijheid je daar hebt, als je het hier niet bevalt.

 11. Zowel Israël als Palestina zijn compleet gestoord. Beide kanten moorden elkaar zonder genade uit. En daarom is het belangrijk beide kanten niet te steunen. Nederland heeft er geen enkel belang bij weer het volgende conflict ingezogen te worden.

 12. Vier dagen geleden zag ik een video van Thierry Baudet over het conflict tussen Israël en Palestina. Baudet liet hier een heuse leider zien met een gezond verstand , de juiste visie en een grote wijsheid. Ruim 200.000 mensen inmiddels deze video. Zijn betoog was zeer , zeer indrukwekkend . Luister en kijk ook al bent u geen fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *