Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat: Luchtvaart, van 9 juni 2022.

De bijdrage in tweede termijn van Van Baarle.

8 gedachten over “Van Baarle Denk over de puinhopen en absurde arbeidsomstandigheden van luchthaven Schiphol”
 1. Apart toch dat bv Air Lingus geen problemen heeft met bagage afhandeling op Schiphol…KLM daarentegen wel….er opereren div bagage afhandelingsbedrijven op Schiphol, een stuk of 6 meen ik…KLM doet dus zaken met een bedrijf dat meer problemen ondervindt….en Schiphol krijgt de zwarte piet toegeschoven…..

 2. Allemaal opzettelijk, wanbeleid is ook een beleid.
  En de CO2 uitstoot moet omlaag, op deze manier vliegen dus ook minder mensen ……

 3. elke werkgever die minder dan 14 euro per uur betaald opbrengen wegens uitbuiting en slavernij, al hun tegoeden verbeurd verklaren wat dat komt uit grote maffia criminaliteit en levenslang dwangarbeid tegen een bijstands uitkering geven en een uitreisverbod

 4. Rutte IV blijft bang maken, angst zaaien, tweedeling veroorzaken,Liegen ,bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, geen actieve herinneringen, zwart lakken, vriendjes politiek, en doofpot affaires gaan gewoon door!

  Politici dienen het volk te dienen en te beseffen dat zij in dienst zijn van de bevolking.
  Politici behoren geen achterkamertjes politiek te voeren, politiek behoord los te staan van multinationals en andere schimmige clubjes! Politici dienen het volk te dienen en te beseffen dat zij in dienst zijn van de bevolking.

  Er blijft, is en wordt stelselmatig grens overschrijdend gedrag vertoont door Rutte IV! Al 11 jaar lang! De problemen blijven zich opstapelen en worden NIET opgelost! Er komen steeds meer en meer misstanden aan het licht! Een nieuwe bestuurscultuur is ver te zoeken! Nederland word kapot gemaakt! Genoeg is genoeg!

  Teken de petitie
  MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV
  Op petitiespuntnl

  ik kan hier geen directe link zetten die word direct verwijderd( huisregels van YouTube) vandaar mijn verwijzing
  Teken de petitie
  MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV
  Op de site petitiespuntnl
  vervang het woord punt door een . En typ dan op die site in de zoekbalk MOTIE VAN WANTROUWEN RUTTE IV en de rest verwijst zich zelf. Ik dank u

  het volk heeft de macht,het kabinet is in dienst van het volk, het volk kan er ook voor kiezen bij disfunctioneren van het kabinet om het kabinet te ontslaan!

  Deel deze Petitie zoveel mogelijk via alle sociaal media kanalen!

  het volk heeft de macht,het kabinet is in dienst van het volk, het volk kan er ook voor kiezen bij disfunctioneren van het kabinet om het kabinet te ontslaan!

 5. misschien eens tijd omdat coplete gereed zijnde nooit gebruikte vliegveld/luchthaven in de flevo polder actief te maken spreiden drukte milieu schade, voordeel voor flevoland betere toegankelijkheid, ofwel een fatsoenlijke snelweg. want slechts 80 km toegangswegen, die enkel aansluiting vinden op knelpunten in het huidige wegennnet. ofwel polder uit is altijd aansluiten in de rij. 0800 op het werk zijn betekend voor sommigen bijvoorbeeld reistijd daarbij 45min tot 1 uur 15min optellen, omdat ze altijd maar echt altijd door files,opstoppingen, ongevallen nooit op tijd op werk kunnen zijn. zeurkous? beeld uzelf eens in, dat uit voorzorg u elke dag dus gemiddeld 1 uur eerder van huis moet vertrekken(werk ethiek maar ook geen ontslag willen) en die dagen dat het meezit zit je al een half uur tot 3 kwartier te vroeg bij je werkgever. en die enkele keer dat je ineens door kan kachelen, heb je dus een uur tot anderhalf uur om uit je neus te peuteren. de kritiek ken ik al dus, nee mijn chef opent het pand geen sleutel dus. bij vele ander idem. en nee tussen 0530u en 0900 is er niet veel open voor wat betreft winkels of wat dan ook.

 6. Zie je het nog steeds niet Van Baarle? Als wij als mens naar het gedrag van een mierennest kijken, dan komt het op ons over als wanorde, een puinhoop en een hoop individuen die als een kip zonder kop rondrennen. Echter vanuit het oogpunt van de mieren is er wel degelijk structuur, loopt alles gesmeerd en volgens plan. Hetzelfde geldt ook voor Schiphol, voor de onoplettende mens lijkt het een puinhoop, maar voor dit kabinet loopt alles op rolletjes en gaat het precies zoals het gepland (opgedragen) is.

  Als 1 ding mis gaat met dit kabinet dan noem ik dat pech, gaan twee dingen mis, dan noem ik dat toeval, gaat er 3x iets mis, dan noem ik dat mismanagement, al dan niet opzettelijk van aard. Dit moet hoe dan ook bestraft worden met het aftreden van het voltallige kabinet. Vraagje Van Baarle, hoeveel fouten moet dit kabinet nog maken eer jullie begrijpen dat er iets anders aan de hand is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *