Geen widgets gevonden in de zijbalk

Rutte moet zich er niet mee bemoeien, aldus Van Baarle van DENK.

Algemene politieke beschouwingen van 20 september 2023

15 gedachten over “Van Baarle DENK gaat over de grens volgens Bergkamp Rutte en Hermans. Beschuldigt ze van racisme”
  1. Is alleen hun taal spreken ook geloofsovertuiging? Als je in Nederland woont moet je toch ook Nederlands spreken? En wat bedoelt hij met "mijn generatie"? Wie is er nou aan het discrimineren? Wilt hij hiermee de Nederlanders vervangen? De minderheden is de meerderheid aan het woorden? Vluchten voor het land? Alleen mannen vluchten niet voor het land, anders hadden die mannen ook hun vrouw en kind meegenomen. Voor iemand van DENK denkt hij niet dat Nederland een souverein land moet blijven. Los van de intenties van de voorzitter. Ik heb de 2de kamer nog nooit zo vol gezien. Is het vak k aan het groeien?

  2. Dat is al lang zo. Als jij als huwelijks ambtenaar wilt werken én christen bent kun je het vergeten. Je moet nl 2 mannen of vrouwen willen trouwen. Discriminatie is een selectief proces

  3. Ik raad deze spreekpop aan om met de Christenen te praten uit Nigeria, Sudan, Saudi-Arabië, Indonesië en bijvoorbeeld Pakistan waar islam heerst en ze te vragen naar het ze daar worden vervolgd door de Islamisten. Hoe de kerken worden afgebroken daar en hoe ze worden vervolgd en vermoord. In plaats van dat hij dankbaar is dat Nederland een land is waarin er vrijheid van meningsuiting en godsdienst is zonder dat je ervoor wordt vervolgd of vermoord zit hij hier te klagen over hoe racistisch dit land is. Te belachelijk voor woorden.

  4. Ze voelen zich nogal aangesproken die Denk! Hij moet even in de spiegel kijken want zijn soort discrimineren de echte Nederlander.
    Wat een schande dat zo’n partij mag bestaan in dit extreem links land!

  5. Haatzaaier van Baarle. Niets deugt in dit land. Dat klopt mbt de autochtonen, ben je een allochtoon wordt je gepamperd (behalve door de belastingdienst) en mag je nog een grote bek hebben ook.

  6. Van Baarle is een NSB'r. O wacht, zijn opa kwam van elders en kereltje is opgegroeid in een kansenparelwijk, dat blijkt vaak uit zijn tongval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *