Geen widgets gevonden in de zijbalk

Van Baarle (DENK) gaat LOS! ‘Hoeveel onschuldig Palestijns bloed moet er nog vloeien?’

15 gedachten over “Van Baarle (DENK) gaat LOS! 'Hoeveel onschuldig Palestijns bloed moet er nog vloeien?'”
 1. Onschuldig? Ze stonden massaal feest te vieren op straat bij de bloedige hamas zaterdag en ook toen de Twin Towers instortten. Geen enkel medeleven voor dit ongedierte. Bovendien moet Israël de gijzelaars nog bevrijden en daarbij mogen ze van mij alle middelen gebruiken.
  Stop de holocaust!!!!!!!!!!!!!
  From the river to the see, palestine will be islam free!!!!!!!!!!

 2. Hamas begaat een gruwel daad en dan krijgen we dit gelul als reactie! Ze wisten wat er zou gebeuren en nou krijgen ze het! Eerst lekker feestvieren nu janken😮😮😮

 3. hmm, wie of wat is van Baarle. De NL vrouw van de weg gelopen naamloze Turk, vader van nu bastaard stephan.Zet alles wel in perspectief.

 4. Stefan baarle is een goed jood , die een volk wil beschermen, alleen mensen die sodom + gomora accepteren,. Kiezen voor de neppe zionisme sekte, for the river to the sea , Palestina will be Free ! De voorzitter is een pot, ik wil graag weten hoe een k utsap naar ruikt, zeker naar verrotte vis ! Bah😮

 5. Ach ja Palestijen, we maken ons alleen druk om Joden en Blanken, dit horen ze niet, hebben ze geen affiniteit mee. Alsof je ze verteld wat er met kakkerlakken aan het gebeuren is. Denk je echt dat ze je horen. Waren ze niet aan het snurken, terwijl je je speech hield. Je speech is de geschiedenis gegaan als "Roepen tot antisemitisme" ONGELOOFLIJK. Ja Oekraine, dat zijn blanken en ja dat is ZEKER HYPOCRIET EN SELECTIEF!!!

 6. Er zijn geen 5000 doden. Er zijn gewoon 5000 mensen vermoord. Was er een “terroristische” aanslag op Joodse mensen ? Of is er alleen vergelding op vergelding op vergelding op vergelding op vergelding op vergelding op vergelding ? Wie is intelligent genoeg om dit te stoppen? Kies je een “kant” dan is het onoplosbaar. Vergeet nooit, vooral gewone mensen zijn slachtoffer van geopolitieke “spanningen”

 7. 2005: Israël verlaat Gaza. Men kan iets moois van Gaza maken. 2006: Gazanen kiezen voor hamas, die alle Joden simpel dood willen zien! Miljoenen en miljoenen naar wapens en tunnels. Dagelijks raketten op israel. 7 oktober: nog nooit waargenomen zeer ernstige Oorlogsmisdaden tegen burgers. En toch weet deze meneer Israël als agressor aan te wijzen en weer de Gazanen als slachtoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *