Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #307 woensdag 24 april 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-04-24

Onlangs vond de rechtszaak plaats waar Stichting voorwaarheid de rechter verzocht het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen te dwingen om de coronavaccins van de Nederlandse markt te halen. Onlangs volgde de uitspraak en die bespraken we met jurist Maria-Louise Genet.

Desk: bestuurder ‘Bee Foundation’ Sonne Copijn, jurist Maria-Louise Genet en blckbx-journalist David Boerstra

Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #Vaccinatie #Corona #COVID19

27 gedachten over “Vaccinzaak ‘stopzetten coronaherhaalprikken’ tegen College ter Beoordeling van Geneesmiddelen”
 1. Bijwerkingencentrum Lareb heeft de afgelopen maanden bijna driehonderd klachten ontvangen over een relatief nieuwe astmapuffer van fabrikant Viatris. Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) heeft daarom een onderzoek ingesteld naar de inhalator.

  Maar…….nadat de AstraZeneca-prik werd uitgerold begin 2021, werden meteen veel ernstige bijwerkingen gemeld, tot wel duizend per dag. In plaats van het vaccin direct van de markt te halen werd er ingezet op meer mensen in dienst nemen bij het bijwerkingencentrum Lareb, en de vaccinatiegraad omhoog krijgen door mediacampagnes zoals “Je doet het voor een ander”. De productie van het AstraZeneca vaccin werd pas een jaar later op 22 april 2022 stopgezet. De media hebben verzuimd onderzoek te doen naar het tot stand komen van de AstraZeneca-deal. Feike Sijbesma is met de noorderzon vertrokken. Duizenden mensen hebben gezondheidsproblemen aan de prik overgehouden. Criminaliteit op klaarlichte dag!

 2. Coronavaccins’ vernietigen goede bacteriën in darmen!
  Er komt steeds meer bewijs boven tafel dat de ‘coronavaccins’ als doel hebben om de mensheid uit te roeien, of in elk geval dit effect hebben. Naast alle al bekende gevolgen van deze spuiten, blijkt nu ook dat ze goede bacteriën in je lichaam slopen.

  Ziekenhuizen in heel het land hebben de afgelopen maanden honderden patiënten gezien met een longontsteking, bloedvergiftiging of ontstekingen van huid, gewrichten of botten. Allemaal symptomen van een infectie met de vleesetende 🦠 bacterie. Wat is een ontstoken hartspier?
Een ontsteking van de hartspier, ook wel myocarditis genoemd, ontstaat meestal door een virus. Daardoor raakt het hart door de ontsteking beschadigd. Binnen enkele weken na de koortsklachten kunnen hartfalen of ritmestoornissen ontstaan. Als het hart licht beschadigd is, treden deze klachten soms pas veel later op. Myocarditis kan soms leiden tot de hartspierziekte cardiomyopathie.

 3. Ik ben er voor dat de prikken blijven gezet worden. Als je nú nóg stééds die bende in laat spuiten…. sorry hoor…. dan denk ik dat het goed is dat je woning beschikbaar komt voor starters.

 4. Veilig? Leugens. Onderzoekers uit Japan hebben ontdekt dat de sterfte aan kanker bijzonder hoog is nadat iemand is “gevaccineerd” voor het COVID-19-virus – en vooral na het krijgen van een derde “booster” dosis.

  John Campbell, PhD, analyseerde onlangs het peer-reviewed onderzoek in zijn podcast – kijk hieronder. Hij besprak de onthullingen met Angus Dalgleish, professor oncologie aan St. George’s, Universiteit van Londen, schrijft Ethan Huff.

  Campbell merkte op uit de bevindingen van het onderzoek dat de toename in sterfte door alle oorzaken in Japan steeg van 2021 tot nu. Het onderzoek werd uitgevoerd in Japan en richtte zich daarom alleen op dat land, maar de bevindingen kunnen vrijwel zeker ook worden geëxtrapoleerd naar de Verenigde Staten en andere “volledig gevaccineerde” landen.

  Al met al identificeerde de studie een sterftetoename van 2,1 procent in 2021, gevolgd door een veel substantiëlere sterftetoename van 9,6 procent in 2022, het jaar van de “boosters”.

  In 2020, vóór Operatie Warp Speed en de versnelde vrijgave van de zogenaamde “vaccins”, was er geen significant sterfteoverschot. Maar in 2021 en daarna, nadat twee derde van de Japanse bevolking een derde “booster” dosis COVID had gekregen, was er een aanzienlijke toename van het sterftecijfer.

  Mensen sterven aan COVID-injecties, niet aan COVID

  In sommige gevallen nam de prevalentie van bepaalde vormen van kanker met bijna 10 procent toe na Operatie Warp Speed. Hieronder volgt een uitsplitsing van de toename van kanker per type kanker:

  • Eierstokkanker: een toename van 2,5 procent in 2020, 7,6 procent in 2021 en 9,7 procent in 2022.

  De rol van vaccinatie in sterftecijfer van India kan niet langer worden ontkend

  • Leukemie: een daling van 0,2 procent in 2020, en stijgingen van 1,7 procent in 2021 en 8,0 procent in 2022

  • Prostaatkanker: een toename van 1,2 procent in 2020, 5,3 procent in 2021 en 5,9 procent in 2022.

  • Mond- en keelkanker: een afname van 0,6 procent in 2020, en toenames van 1,3 procent in 2021 en 5,5 procent in 2022

  • Huidkanker: stijgingen van 0,6 procent in 2020, 0,1 procent in 2021 en 3,2 procent in 2022

  • Baarmoederkanker: dalingen van 1,1 procent in 2020 en 1,3 procent in 2021, en een stijging van 2,5 procent in 2022.

  Zoals je kunt zien, neemt het aantal gevallen van kanker exponentieel toe met elk jaar dat voorbijgaat sinds de lancering van Operation Warp Speed. Verwacht wordt dat deze stijgingen in 2024 en daarna nog opvallender zullen zijn.

  “Dus we zien opnieuw deze sterke temporele correlatie tussen behoorlijk significant verhoogde … percentages eierstokkanker met de uitrol van de vaccins hier,” merkte Campbell op, en noemde elke extra correlatie “nog een ‘raar toeval.’”

  “Alle sterfgevallen door kanker zijn statistisch significant. Overtollige [sterfgevallen] kwamen naar voren in 2021 en namen verder toe in 2022. Bovendien werd significante oversterfte waargenomen na augustus 2021, terwijl de massavaccinatie van de algemene bevolking rond april 2021 begon.”

  Omdat het vele jaren kan duren voordat sommige soorten kanker zich ontwikkelen, werden die uitgesloten van Campbells onderzoek, dat waarschijnlijk in de komende jaren zal worden uitgebreid (als de wereld zoals we die nu kennen ook maar zo lang blijft bestaan).

  Ernstige huidreactie maakte elke beweging van deze vrouw pijnlijk

  Sinds het begin van de zogenaamde “pandemie” heeft Dalgleish gewaarschuwd voor deze en andere risico’s van RNA-gebaseerde injecties – maar weinigen luisterden. Nu krijgen miljoenen mensen kanker en er zullen de komende dagen nog veel meer mensen kanker krijgen.

  “Dit is een misdaad tegen de mensheid van ongeëvenaarde proporties,” schreef een commentator over het pure kwaad van Operatie Warp Speed. “De daders moeten streng gestraft worden. Ze wisten het, en ze moeten boeten.”

  “Het feit dat Bill Gates het ‘de definitieve oplossing’ noemt, had mensen moeten alarmeren,” schreef een ander. “Helaas weten maar weinig mensen vandaag de dag veel over de holocaust of ze hadden het kunnen zien aankomen. Zullen de daders berecht worden voor hun misdaden? Wie weet, maar het oordeel zal hen zeker inhalen als gerechtigheid dat niet doet.” https://youtu.be/onww2X-ecfg?si=qefJl_NgLLTh5ECd

 5. Ik ben Mw. Genet zeer dankbaar voor de heldere uiteenzetting en dat ze deze zaak zo goed oppakt.
  Mooie combinatie van gasten Blckbx, 2 verschillende benaderingen voor betere visie op duurzame natuur zonder gif belasting

 6. Johnson&Johnson oftwel de makers vh dansen met Jansen vaccin zaten bij uitrol nog midden in een rechtzaak met Talkpoeder die besmet was met ; je verzint het niet Asbest..

 7. Ik wil hier getuigen hoe ik dokters of een medewerker aan het vaccinatiecentrum zag toekomen met een koelbox die niet gekoeld was.
  Die mensen kwamen met de wagen aan , pal in de zomer met een klein koelboxje waarvan het dekseltje er in stond, geen koel elementen , niet voorgekoeld.
  Het stond soms meer dan een kwartier zo in een auto.
  De opgehaalde prikken kwamen uit de koelkast en werden in die box gestopt.
  Vervolgens met de wagen terug naar de praktijk. . .
  In het vaccinatiecentrum zelf werden er ook koelboxen gebruikt zonder koelingselementen.
  Die opgetrokken spuiten zaten daar meestal maar een halfuur in.
  Maar op niet drukke momenten soms wel 1.5 uur.

 8. In de bijsluiter van pfizer openlijk zetten dat er myocarditis kan ontstaan door die prik, en dan als rechtbank doodleuk zeggen 'dat er geen urgentie is omdat er nu geen prikrondes zijn'. Al die rechters zitten in de zak van het Rutte regiem, dat hebben tal van zaken al uitgewezen.

 9. PS. Luister naar Naomi Wolf die de 50.000 documenten doorspit die Pfizer en overheden 75 jaar(!) geheim wouden houden, je schrikt je helemaal ziek.

 10. Stoppen met die gifprikken dat zou de rechter uit moeten spreken om recht te doen aan de waarheid over die troep nu duidelijk is geworden wat de schade is bij veel geprikten.

 11. Deze spuit maakt jouw arbeid ongeschikt, 20 jaar van jouw leven is verkort 1000procent elke dag loop jij risico om dood neer te vallen

 12. Ik heb wel scheid om dit te zeggen ,wanneer het heel Nederlandse volk achter komt dat ze bewust zijn geprikt met biowapen giftige spuit de grootste misdaad tegen het Nederlandse volk en overal ter wereld

 13. Trias politica… daar hoort onafhankelijke rechtspraak bij… vergeet dat maar in ons land is de rechtspraak een politiek instrument geworden… ons land deugt al heel lang niet meer en daar hoef je geen wappie voor te zijn om dat in te zien…

 14. De rechtsspraak, IGJ, Lareb, VWS, RIVM, EMA zitten allemaal in de zak van Big Pharma. Respect voor deze jurist en virus/voor Waarheid.

 15. Ik ben een DES dochter…!!
  Als ik bij het graf van mijn 2 kinderen sta dan huiver ik…
  Jullie noemen softenon…maar er is meer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *