Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #217 van woensdag 13 september 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-13

De Universiteit van Amsterdam heeft een belangrijk rapport gepubliceerd over stikstofdepositie. Wat voor impact gaat dit hebben op het stikstofbeleid?

Desk: voorzitter Stichting Coronaclaim Pancras Pouw, landbouwjournalist Geesje Rotgers en jurist Hanno Wisse
Presentatie: Ancilla van de Leest

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#UVA #Stikstof #Stikstofdepositie

19 gedachten over “UvA-onderzoek over stikstof zorgt voor vraagtekens”
  1. Dus liegt deze regering wederom. Is beleid geworden liegen, manipuleren, propaganda en computermodellen beleid. Walgelijk deze omgangsvormen tot de bevolking en metname de boeren.

  2. Het probleem is de illusie dat je Naturana gebieden voor eeuwig in dezelfde toestand kan en moet houden. Kortom blokkeer de natuuelijke evolutie van een natuurgebied. Dat veroorzaakt de krankzinnig lage stikstof depositie waarde. De werkelijke oorzaak is een WEF/UN gecoordineerde aanval op voedselproductie gelijktijdig in vele G7 en geassocieerde landen. Onze WEF coalitie volgt uiteraard haar instructies. Helemaal idioot is de aanwezigheid van het WEF Food Hubs coordinatie centrum in Wageningen.

  3. CO2 en NOx beleid is hoax, bedoeld voor macht en controle en het klootjesvolk trapt erin. 24 miljard :17 miljoen Nederlanders = € 1400 per inwoner.

  4. De wetenschappelijke publicatie "Significant contributions of combustion-related sources to ammonia emissions" is zeer interessant aangaande het hele stikstof gebeuren.

  5. De elite willen gewoon moraal superieur zijn, daarom mag de wereld geen vlees meer eten en moet daarvoor de veestapel weg. Daarom misbruiken ze het klimaat en CO2 uitstoot om andere doelen te bereiken en dat gelieg maakt ze moraal lager dan wie dan ook.

  6. opdrachtgever UvA is mesdag zuivelfonds=LTO, big agro. Zouden die hebben mogen meeschrijven aan de resultaten zoals big pharma in het Erasmus van Kuipers?

  7. De reden dat de piekbelasters als piekbelaster worden aangemerkt is doordat ze een hoge depositie achterlaten op natuurgebieden, de gebieden waarop getoetst wordt, in hun buurt. Je ziet dus inderdaad dat piekbelasters niet de hele grote intensieve bedrijven zijn, maar boeren in de buurt (of in) een natuurgebied, bijvoorbeeld in de veluwe (i.e. Uddel enzo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *