Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/update-nieuwe-studio

Het is bijna half december en tijd voor een update van de nieuwe BLCKBX Studio. Wat in maart 2021 begon met een succesvolle crowfundingcampagne leidde tot iets heel moois…de next step….en de bouw van een heuse nieuws- en actualiteiten studio met grote ambities.

Lester Rietveld

Programmamaker en oprichter van BLCKBX Flavio Pasquino praat vandaag met de mannen die de uitvoering voor hun rekening nemen, Lester Rietveld en Ruben Heere. Rietveld studeerde afgelopen jaar af aan de Nyenrode Universiteit en behaalde de titel MSc, master of science in finance en mag daarmee officieel Drs. en Ing. voor zijn naam zetten. De pas 27 jarige duizendpoot staat als operationeel manager met zijn poten in de klei door zowel de verbouwing te coördineren als HR en finance te runnen maar ook de nodige productionele en redactionele werkzaamheden erbij te pakken.

Uitvoerend Producent

Nieuwkomer Ruben Heere viel meteen met zijn neus in de boter en kon als Uitvoerend Producent aan de bak met diverse live uitzendingen zoals de nabeschouwingen die we al enige tijd na de persconferenties uitzenden. Deze video geeft een inkijkje in waar we staan maar ook wat er allemaal gedaan is.ding is zeker door de vele vrijwilligers en professionals die mee bouwden aan de nieuwe studio.

Vacatures!

Ruben Heere roept in de uitzending ook nog op om de vacatures in de gaten te houden want we zoeken nog een aantal goede mensen zoals; een editor, een camjo en een presentatietalent (m/v/). Meer info hierover vind je HIER.

“Een ding is zeker…we kunnen niet wachten op te beginnen”, sluit Pasquino de inleiding mee af en dat geldt voor iedereen die inmiddels is toegevoegd aan het team.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

15 gedachten over “Update nieuwe BLCKBX Studio. “We zijn er bijna” vertelt nieuwe Uitvoerend Producent…”
  1. Dan kan die Pedro toch in de Blackbox studio met die agenten naar buiten komen????Gezicht onherkenbaar maken stem vervormen en voilla.Ik geloof die man niet meer.En hij heeft met die politieagenten verklaringen meer schade toegebracht dan dan dat hij er iets goeds mee gedaan heeft.

  2. wanneer je de medische wereld wantrouwt ga dan ook niet naar een ziekenhuis en of dokter wanneer je ziek wordt en daarmee de plaats van een andere zware zieke in neemt.En ook geen medicijnen

    Door jullie domme gedrag waar jullie nu al 2 jaar mee bezig zijn ,zijn onze ziekenhuizen weer overbelast het wordt gewoon tijd dat de NIET gevaccineerde de toegang wordt geweigerd overal dus ook voor de zorg

  3. De studio is niet belangrijk, de boodschap is belangrijker. Al film je dit programma vanuit een kartonnen doos, zolang je content maar goed is blijf ik kijken.

  4. Ik volg julie al vanaf het begin en zag een rups veranderen in een cocoon en daaruit kwam een schitterende vlinder. Ga zo door. Eerst die cencuur op kanalen, maar de censuur op comments is helemaal van lotje getikt tegenwoordig. Heeft niets meer met net taalgebruik te maken. Als een onderwerp een kanaal niet aanstaat … kom je er geeneens meer doorheen. Ik ben altijd een objectief persoon geweest nog links/rechts/krom en kijk naar alles. Maar heb oprecht boosheid bij vele kanalen waar ik altijd met plezier naar heb gekeken, die meedoen aan deze overduidelijke S(linkse) kliek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *