Geen widgets gevonden in de zijbalk

Meer informatie over het programma en tickets: https://www.blckbx.tv/meet-up2Ga voor meer informatie naar https://www.blckbx.tv/meet-up2

Na het grote succes van de eerste blckbx meet-up stond één ding vast; dit smaakt naar meer. Meer verbinding, meer verdieping en meer debat. Dát zijn de drie pijlers voor de tweede blckbx meet-up die plaatsvindt op zaterdag 25 november in Gebouw 055 in Apeldoorn.

Inmiddels is er meer bekend over het programma en Flavio praat je graag bij!

Meer informatie over het programma en tickets: https://www.blckbx.tv/meet-up2

Sprekers en thema’s
Vele bekende blckbx-gezichten en andere bekende namen zullen langskomen op het event, zoals:
Alistair Overeem, Wim Hof, Mattias Desmet, George van Houts, Maurice de Hond, Arnold Karskens, Igor Beuker, Raisa Blommestijn en Jeff Hoeyberghs.

En binnenkort onthullen we nog meer sprekers!

Verder zullen er paneldiscussies plaatsvinden in kleinere zalen waardoor je dichter bij de spreker zit en actief mee kan doen aan het debat over:

– De toekomst van de zorg
– Het schoolsysteem
– Media, censuur en cancelcultuur
– Virustheorie versus terreintheorie
– Soeverein leven zonder belastingen
– De Eindtijd met voorganger Peter van der Weerd
– De verkiezingsuitslag met De Verkenners
– De toekomst van het MKB
– En meer!

Activiteiten
Uiteraard is het blckbx-team aanwezig op het evenement en dit is dan ook dé kans om hen te spreken.
En dat is nog niet alles, want na al dat gepraat gaan we ook feestvieren. Een bekende DJ brengt tot in de late uren de voetjes van de vloer.
Het belooft een dag te worden vol kennis en inspiratie! Ben jij er ook bij?

Bestel nu je tickets via: https://www.blckbx.tv/meet-up2

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

8 gedachten over “UPDATE blckbx meet-up²: Flavio vertelt meer over het programma van dit evenement op 25 november a.s.”
  1. Ja, met zo'n smartphone ontdek je natuurlijk niet dat Alistair veroordeeld is geweest voor het mishandelen van een vrouw en als topsporter gepakt is op doping. Slim gedaan van 'm.

  2. zou toch het boek Beschouwingen bij de PsychoIogie van het totaIitarisme van Wouter Mareels maar eens lezen dat weerlegt zo een beetje elke hoofdstuk van 'professor' Mattias Desmet

  3. Alistair zijn programma / app het doel voor hem om dat voor het voetlicht te brengen, bluffen bij een uur ijsbad wat hij nog nooit zolang had gedaan. Prachtige sportprestaties geleverd dat staat vast, maar ook met hulpmiddelen en dat is niet eenmalig geweest. Flavio ik vond je optreden bij Jorn ten aanzien van Karel van Wolferen niet netjes.

  4. Heb het interview ook gister gezien en moet eerlijk zijn ook ik werd geraakt door iets toen het over die telefoon ging. Eigenlijk neemt dat K*T zo veel weg uit je leven en die tijd krijg je niet meer terug.

    Ik durf het nog niet aan hem meteen de deur uit te gooien. Maar ik wil me gaan trainen om het gebruik echt te gaan verminderen. Want ik ben gewoon geen goed voorbeeld voor me jonge kinderen zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *