Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige aflevering hier: https://www.blckbx.tv/corona/up-close-and-personal-leer-mrna-co-uitvinder-dr-robert-malone-echt-kennen

Steun Tegenwind.tv (Headwind.tv)
De docuserie van Tegenwind.tv (Headwind.tv) is alleen mogelijk dankzij jouw hulp. Jouw donatie maakt het verschil om hun documentaires te kunnen maken, zonder staatssubsidies of sponsoring van multinationals. Nu is meer dan ooit gebleken dat hier nood aan is. Klik op de knop hieronder om naar hun donatiepagina te gaan. Zij verdienen alle steun!
➡️ https://www.tegenwind.tv/doneer

Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-technologie, is samen met zijn vrouw dr. Jill Glaspool te gast bij Jakobien Huisman in het prachtige Andalusië. In deze eerste aflevering van het tweede seizoen van Tegenwind vertelt Malone op de voor hem zo kenmerkende rustige manier over de fouten en misstanden tijdens de coronacrisis en waarom hij zo fel gekant is tegen de mRNA-vaccins, het product van zijn eigen uitvinding. “It’s not because of obsession. It’s more a sense of obligation.”

Tijdens de eerste aflevering van Headwind, zoals de serie nu heet, vanwege de focus op buitenlandse hoofdrolspelers tijdens de coronacrisis, wordt wederom Andalusië aangedaan. Het decor is het idyllische landgoed Finca Don Carmelo, dat de perfecte entourage biedt voor een onthullend interview met de vooraanstaande wetenschapper, die ongewild een hoofdrol opeiste in zijn strijd tegen, wat hij noemt, ‘het grootste en meest roekeloze medische experiment ooit uitgevoerd op mensen’.

Waarom laten vaccineren?
Malone vertelt, bijgestaan door zijn vrouw, in geuren en kleuren wat hij vindt van de mRNA-vaccins, de manier waarop ze ‘goedgekeurd’ zijn, over zijn patenten, over vaccinatiedwang en over het vaccineren van kinderen. Uiteraard komt ook het deplatformen en censureren van gerenommeerde artsen en wetenschappers aan bod, waar hij zelf ook slachtoffer van is. En waarom hij zich ondanks al zijn inhoudelijke kritiek zelf tóch heeft laten vaccineren, iets wat veel mensen niet begrijpen.

The Great Enlightenment
Malone stelde aanvankelijk puur pragmatisch en vanuit zijn eigen expertise misstanden aan de kaak, maar is vanwege zijn manier van denken gaandeweg verder gaan kijken en kon zich zo een duidelijke mening vormen over hoe de coronacrisis is ontstaan en wat er mogelijk allemaal achter zit.

Hij vindt dat je mensen niet moet zeggen wat ze moeten denken, maar ze ‘gereedschap’ moet geven zodat ze zelf de situatie kunnen interpreteren en hun eigen conclusies kunnen trekken. Dat de dreiging weliswaar the great reset is, maar het alternatief the great enlightenment, de grote verlichting. En hoe belangrijk het daarom is, voor onszelf maar vooral voor de kinderen van de wereld, dat we de moed moeten vinden om de wereld proberen mooier te maken.

Episode twee: dr. Geert Vanden Bossche
De eerste aflevering van het tweede seizoen van Headwind is een absolute aanrader. Maar ook episode twee belooft wat. Dan is namelijk de gerenommeerde Belgische viroloog, immunoloog en vaccinoloog dr. Geert Vanden Bossche te gast in Andalusië. Het spraakmakende interview met Vanden Bossche is binnenkort exclusief te zien bij blckbx.


Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

22 gedachten over “Upclose and Personal! Leer mRNA co-uitvinder Dr. Robert Malone echt kennen…”
 1. Met alle respect , ik denk dat mensen zijn doorgedraaid in het nuttigen van informatie. Je kan dit soort filmpjes blijven consumeren maar veranderd niets aan de situatie. Denk je dat geïnterviewde zich bezig heeft gehouden met dit soort filmpjes? het hele idee van sociale media, is de potentie van de mensheid verwaarlozen door ze bezig te houden met allerlei informatie die er in de kern niet toe doet. C-19 Vaccinatie Goed of slecht? wie zich heeft verdiept erin wist het antwoord al 1,5 jaar geleden. wie de patenten heeft of wie de technieken achter de "vaccine" heeft bedacht, is onzinnige informatie. Net of je vrouw is vreemdgegaan, en haar de vraag stelt met wie ben je vreemgegaan schat?

 2. toen de betutteling echt schrikbarende vormen aan nam waren er al een groep, de derde colonne die voorzagen wat er op korte termijn gade zou hebben. Ze waren met weinig en onder de radar. Ze eten pasta, rijst, aardappels, mais rauw. Ze springen 9 meter hoog. Sommigen kunnen in ijskoud water verblijven zonder dat hun core temperatuur daalt. Ze waren met weinig maar zijn nu een grote groep.

 3. Wat mooi en fijn dat jullie er weer zijn!!! Op het begin stukje na helemaal in stijl met wat ik had verwacht👌. Nu Joe Rogan nog als gast….

 4. Behalve de ton aan informatie wat geweldig is .. ik wist het wel maar het zo helder op een rij is waardevol …maar de oprechtheid de integriteit van de gesprekken de opnames van de omgeving .. kippevel van de eerste tot de laatste seconde ..heb natuurlijk gedeeld .. chapeau

 5. Dat is het gevaar van nu en toen er zullen altijd gekken zijn die zich willen laten gebruiken door lieden die er geld in zien

 6. Dank voor deze docu. Goed dat deze mensen zich openlijk uitspreken over de gevaren voor de volksgezondheid van de technologie die zijzelf ontwikkeld hebben.

 7. Malone is controlled opposition.
  Zonder het zelf te weten.
  Hij blijft met zijn theorien de mythe van het virus in leven houden. Daarbij moet je je afvragen hoe hij naar Europa is gereist,,, zonder prik???

 8. Mij laat 1 ding niet los waarom werd ik beperkt in mijn grondrechten door de overheid en werkende medicijnen verboden. Mijn gezondheid, mijn vrijheid en mijn gezin zijn mijn grondrechten waarop inbreuk door angstzaaien is gemaakt door de regering dit6 vergeef ik ze nooit. Staat in mijn geheugen gegrift voor derest van mijn leven zal dit ook nooit meer toelaten als deze onderdrukking op oneigenlijke wijze wordt opgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *