Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op dinsdag 14 december 2021 was ik te gast bij BLCKBX.TV tijdens de live nabeschouwing van de persconferentie naar aanleiding van de verlenging van de coronamaatregelen.

Graag deel ik mijn bijdrage hierin. Het was een emotioneel optreden, mede vanwege het gegeven dat er duidelijk een vorm van emotionele chantage in de persconferentie op te merken viel. Dit is niet het Nederland dat ik ken en waar ik in opgegroeid ben.

University of ME®
Igor van Kaam

21 gedachten over “University of ME®'s Igor van Kaam bij BLCKBX.TV in de nabeschouwing van de persconferentie | 14/12”
 1. Ik ben zelf niet gevaccineerd. Als een ander niet ziek van mij wil worden, moet die ander zich laten vaccineren, niet ik.

 2. Hugo jij weet helemaal niet wat je creëert met zulke uitspraken, jij waant je in veiligheid…….😂😂😂 wij zijn met 5 miljoen ongevaccineerde politie marechaussee leger maak niet uit we zullen ze chrushe wie een topje wiet…..💪🇳🇱

 3. Onze overheid WEET dat er zeer binnenkort zeer veel doden gaan vallen door de reeds uitgevoerde boostershots. Daarom zeggen ze dat de besmettingen met de Omnicron variant al flink beginnen toe te nemen. Ze wijten dadelijk de zeer vele doden aan de Omnicron variant, waarna weer meer boostershots nodig zijn, zeggen ze. En zo worden we uitgeroeid. Comprende!!!

 4. NLP wordt hier wel heel sterk gebracht, alsof dit werkt bij een beetje kritische geest, dat doorzie je zo, in ons bedrijf waar de managers een cursus NLP gedaan hebben wordt het toegepast maar je merkt het.Het schijnt trouwens ook te werken als je het merkt. Ik dacht dat Igor een onpartijdige wetenschapper was maar hier bij blckb praat hij met zijn gastheer mee alsof hij het eens is met de ideeën van blxcb , dat valt me tegen van Igor. Blijkbaar is het slecht als de woordvoerders proberen hun tekst goed proberen te krijgen om goed te communiceren met het volk. Hypnose show nou wordt het wel heel erg met de partijdigheid van Igor. Hoe kan het toch dat dwaasheid bij dit soort zenders heerst. Echt heel eenzijdig, en waarom? Waarom iedereen die zich laat vaxineren voor gek uitmaken? Het lijkt wel of antie vaxers echt denken dat ze slimmer zijn of meer weten en geen respect hebben voor andersdenkenden.

 5. Al die mensen die nog altijd waarde hechten aan deze kletskoek, kijken jullie mee?!!
  Dankjewel weer Igor 👍🏼👍🏼 uitstekende vertaling van deze poppenkast!

 6. Igor, kun jij ook eens kijken naar Norbert Dikkeboom zijn taalgebruik en gedragingen? Hij is diegene die een massa aangifte deed tegen Willem Engel. Ben reuze benieuwd. Dank je voor al je prachtwerk! ❤️

 7. Dank je wel voor de uitleg.
  Nou het gaat nu wel heel snel .
  Ik hoop dat je nieuwe persconferentie ook ontleed. Begin veel te herkennen.
  Heel interessant " het moet" .
  En het stukje van van Dissel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *