Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

20 gedachten over “Twitter schorst Geert Wilders maar laat jihadisten losgaan – Ongehoord Nieuws”
  1. Musk heeft net Twitter overgenomen. Ik denk dat de extremisten in Twitter nog even snel hun idilogische vijanden er uit werpen nu het nog kan.

  2. Koningsdag,, luister na rtl4 en sbs6
    Deze zitten negatieve uitgingen over de koning,, exstreem weer benadrukt ,,hoe de Nederlander denkt ,, deze media blaast elke de situatie op ,,,dit is strafbaar genoemd opruiing ,, de Telegraaf aanklagen, elke dag voor opruiing zorgt ,,, ik beste, mensen ik ga de strijd met de media aan ,, leg alles aan elkaar even kijken of de Telegraaf rtl4. En tv 6 nog zo door gaan ,elke dag dat zei door gaan is bewijs tegen hen ,, het Bewijs, is straks de hele bevolking. Dan deze media achter slot en grendel.💯

  3. Die gasten die daar zitten hebben niets te maken met vrijheid van meningsuitingen. Die hebben hun eigen wetten en regels en trekken zich niets aan van ons democraten. Zo is het gewoon, met rust laten en in hun eigen vet gaar laten smoren. Er zijn al duizenden jaren oorlog om alleen maar het geloof. Kom je nooit uit. Dus laat zitten die ophitserij

  4. Ja die viezerik moeten tegen de muur. Achterlijke idioten linkse partijen allemaal linkse rutten heeft geen enkele moer te zeggen.

  5. Terecht , het platform moet niet misbruikt worden , Geert Wilders is een " politicus" hij heeft al een platform…PVV ..Meer dan genoeg of niet ??. Gaat pvv global ???…rare bewegingen om maar te kunnen zeggen wat je wil zeggen ..zit de pvv in zwaar weer??…hou er mee op..dat is een bevel Herr Wilders.

  6. Ja maar, Wij bij Twitter hebben miljoenen jihadisten die haat prediken en dat is een grote klanten groep. Meneer wilders is er maar 1tje.

  7. Twitter censureerd de boel niet, dat doen de criminele inlichtingen en veiligheidsdiensten van Nederland die bijdragen aan het uitrollen van de totalitaire WEF Agenda. Grote bezem door dat stelletje landverraders en nazi's binnen alle overheidsdiensten want ze zijn allemaal corrupt crimineel en zo rot als een mispel!

  8. Ja, Elon Musk zal het even weer open gooien. Gelukkig maar, de linkse rakkers zullen het niet leuk vinden, maar ze moeten er gewoon mee dealen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *