Geen widgets gevonden in de zijbalk

Beluister de hele podcast:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe/69757/19-bevrijd-het-onderwijs-van-gender-ideologie-en-politieke-indoctrinatie

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

25 gedachten over “Tweede Kamerlid (SGP) en oud-docent over invloed immigratie op onderwijs”
 1. Nee SGP: het tekort aan Jezus is het allergrootste probleem. We weten als Christenen hoe God handelde met een Israel wat van God los was: er kwam zware onderdrukking en ze werden zelfs weggevoerd als slaven en raakten hun land kwijt. Schreeuw het van de daken: beste Nedelanders, keer toch terug naar de God van jullie voorvaderen zodat de goede moraal, de vrijheid en welvaart behouden blijven.

 2. SGP de jaknikker van de VVD en D'66. Juist de 2 ellendige partijen waar we een berg ellende aan te danken hebben. Dus DGP hou je achterbakse klep.

 3. Waarom verdiepen deze mensen zich niet eens in de plannen van de VN, de WHO, de EU, het WEF, kortom de (links-marxistische) elite.
  Het is geen Nederlands probleem.
  Het is veel groter.
  Dan wordt alles in één keer duidelijk, wat er allemaal gaande is in de Wereld.
  Er wordt bewust chaos gecreëerd, op allerlei terreinen, door slechts relatief gezien, een handje vol super rijke elitaire megalomane schurken op deze Wereld, en hun marionetten als Tedros, Guterres, Fauci, Trudeau, Macron, von der Leyen en Rutte……etc.
  Landen overspoelen met vluchtelingenstromen, oorlog, energie- en voedseltekorten, financiële problemen……..etc etc.
  Te veel om op te noemen.

 4. Zolang mensen blijven stemmen op partijen als de VVD,CDA,D,66 (Ukent het rijtje) dan weet je dat er geen spat zal veranderen wat het immigratiebeleid betreft. (Open Deur)

 5. De meest geslepen mensenhandelaren zijn tegenwoordig landen zelf. Eerst samen met je kwaadaardige collectiefje een regio destabiliseren en ondermijnen, zorgen dat je er een oorlog op gang brengt en dan flink chaos creëeren en dan de vluchtelingenstromen(nieuwe consumenten) richting je land dirigeren. En dan die mensen weer gebruiken om chaos in je eigen land te creëren. De vluchtelingen blijven doorgaand gebruikt worden voor allerlei politieke doeleinden.

 6. In de Gelderlander (EU nazi propaganda) laat een hoteleigenaar Oekraïense vrouwen opdraven voor een sollicitatie naar een baantje in een hotel. Dan vraag ik me af of er geen Nederlandse vrouwen dat werk willen wat uiteraard natuurlijk vanzelfsprekend zo is en waarom die eigenaar nu gaat lopen dwepen met Oekraïense vrouwen. Wat ik vermoed is dat de eigenaar een subsidie ontvangt om die doelgroep aan werk te helpen. Daar zullen belasting technisch wel allerlei voordeeltjes aan zitten. Hetzelfde geldt waarschijnlijk voor personeel uit het Oostblok. En zo wordt de Nederlander in de hoek gedreven. De EU nazi's in Brussel voeren oorlog tegen de Europeanen.

 7. Rutte heeft dit land ge-optimaliseerd (lees: uitgekleed) zodat het voor de populatie van 2010 NET verdraagzaam was. Ondertussen hebben we de poorten wijd open gezet voor allerhande snuiters die hier niet inpassen en nu blijkt dat die 0% marge toch niet zo handig was.
  Jaja dat krijg je als je een HR manager baas maakt van een land.

 8. Ik ben niet tegen positieve migratie en de komst van mensen die onze cultuur verrijken en ook niet tegen een vreedzaam samenleven van verschillende culturen, maar wel tegen de ontwrichtende massa chaos die nu ons door de strot wordt geduwd. En de import van chaos ,wanorde en geweld.

 9. Als migratie niet streng gereguleerd wordt, dan wordt het chaos. Ironisch dat zgn linkse politici ,ideologen en partijen met hun anti racisme , zelf met hun negatieve massa migratie de voedingsbodem voor extreem rechts scheppen.

 10. Iedereen moet geïndoctrineerd worden met het onderwijs om bij de "normalen" te horen. Schaapjes die netjes volgen wat het systeem hen opdraagt.

 11. Er is totaal geen lange termijn visie.
  Kabinet rutte heeft de boel jaren kapot bezuinigd. Maarja mensen vinden hem toch goed zeker, dat ze weer voor hem stemden.
  Voor een leugenaar die ons land naar de knoppen helpt en ons verpatst aan de eu.🤮

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *