Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #292 woensdag 20 maart 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-20

De Tweede Kamer debatteerde woensdag over de toekomst van het ‘programkabinet’, zoals beschreven in het verslag van oud-informateur Kim Putters. NLP-deskundige Igor van Kaam analyseerde het debat over het nieuwe kabinet, dat ondanks het ingeleverde premierschap van Geert Wilders, toch bekend stond als “Wilders-1”.

Desk: edelmetaal specialist Bart Brands, NLP-deskundige Igor van Kaam en blckbx-journalist David Boerstra Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #TweedeKamer #GeertWilders #Formatie #Kabinet

28 gedachten over “Tweede Kamer kritisch op ‘kabinet-Wilders l’”
 1. Wel als het zo zijn dat Geert Wilders door de Linkse partijen de grond in geboord word, laat dan een zeer goede en ervaren politiekes Mona Keijzer onze premier worden, zij is eerlijk en ook echt voor de bevolking en heeft lak aan al die linkse prullap.

 2. 😂😂😂Daar is onze grote avonturier en “politiek duider” Igor weer. Hypotheek niet rond gekregen jongen? Dan maar weer wat Nutteloze Leuter Praat verkopen.

 3. Timmie boy is een spion van rusland , lol , want rusland is de enige die profiteerd van westerse tweedracht . Lol
  Zo behandelen zij wilders en andere opponenten ook al jaren dus hier een koekje eigen deeg timmie boy .
  Iemand bij voorbaat afbranden die nog geen dag geregeerd heeft kan niet , geef democratie eerst een kans voor je veroordeeld .

 4. Die poppetjes-aan-een-koordje zijn overtuigd dat ze een 'heilige missie' hebben , of moeten bewerkstelligen.
  De opdrachtgevers van heilige missies maken hun poppetjes wijs dat ze per definitie alle middelen die het doel heiligen mogen , of beter , moeten hanteren.

 5. Dat die tuinkabouter eens zijn liegende bakkes gaat houden. Hij zegt dat hij en zijn aanhang handelen vanuit eigen idealen, terwijl ze gewoon doen wat het WEF van ze verlangt.

 6. Sjezus wanneer houden die frans bloemekrans en die jetje kont raketje op met hun gejank zeg!!pfffd er is niet op jullie gestemd niemand mot jullie laat andere jullie rotzooi oplossen ja !!!hou op met het uitsluiten van mnr Wilders de mensen hebben niks aan jullie kinderachtige gedoe

 7. Timmermans werkt juist niet in het landsbelang. Het is een idealist die discrimineer uitsluit en alleen maar zijn zin wil hebben in alkes. Ik walg van die man maar ook van de hele linkse politiek van dwang. Ik minacht deze politici aan de linker zijde.

 8. Timmermans : …uw crew met zijn 36 minimums… Wat een pracht van een openings-kop voor op de voorpagina's
  van een elk zichzelf respecterende Nederlandse krant ! Dank u, hoogwaardige heer Timmermans !
  Wat zou u graag de namen noemen van uw machtige vrienden. Maar helaas, die behoren niet tot deze Kamer.
  Igor Kaan ! Weer op zijn best. Prachtig stukje media van Blckbx.

 9. Dat censureren van berichtgeving gebeurt toch al lang. Dat hebben we te "danken" aan Cruella von der Leijen, de initiiatiefneemster voor het weren van russische zenders in Europa.

 10. Ik begrijp dat een 'programkabinet' niks anders is dan meer dualisme, zoals de grondwet bedoelt: geen over-gedetailleerd regeerakkoord meer, maar meer vrijheid voor de partijen, of hopelijk: voor de individuele parlementsleden, om te stemmen naar eigen inzicht. Dat het CDA (en nog een partij) anti-grondwettig het de eigen fractieleden verboden heeft (alsof het CDA dat recht heeft, alsof de CDA-zetels van de partij zijn i.p.v. de Kamerleden) om vrijelijk te stemmen, zegt veel over de totalitaire inborst van die onzalige partij, die wat mij betreft liever vandaag dan morgen verdwijnt.

 11. Linkse politici dienen niet het landsbelang, ze drukken enkel en alleen hun eigen ideologie door en negeren wat er echt speelt bij de kiezer, de Nederlander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *