Geen widgets gevonden in de zijbalk

Eén van de grootste schandalen van het Coronabeleid tot nu toe is naar buiten aan het lekken.
Zakelijke appjes van Hugo de Jonge via het prive accoubt van Hugo de Jonge

Debat 5 april 2022

30 gedachten over “Tweede Kamer krijgt voorlichting over mondkapjesdeal Sywert van Lienden”
 1. ! Wordt het niet eens tijd, om gewapend met de riek, knuppels, enz., naar het Binnenhof te trekken? Dit kabinet blijft zich maar boven de wet plaatsen… Rechtszaken helpen niet… Mensen met een mening worden opgepakt en opgesloten…

 2. Forensisch onderzoek = Gerechtelijk onderzoek.
  Is weer eens iets nieuws, een gerechtelijk onderzoek uitgevoerd door een particulier bedrijf.
  Hier uitgevoerd door een bedrijf dat spottend soms ook wel "Toilet & Douche" genoemd wordt.
  Komt hier vertellen, dat hij niks te melden heeft. Maar 't is best wel veel werk om de straat schoon te vegen voordat het openbaar ministerie de kans krijgt een gerechtelijk onderzoek te starten.

 3. Bijzondere manier van praten heeft deze man: perzonen, brieving, perzoonlijke, een vertekenende beeld, het betrevve transacties, vorenzies, reellevante, invormeren, geinvormeerd, behelzt, VERloop.

 4. Zo corrupt is Nederland dus, alles gestuurd door de overheid en vooral vaag blijven. Wat een ratten bij dat onderzoek bedrijf.

 5. De ontkenning van je eigen handelingsmogelijkheid is altijd in het voordeel van de status quo, van degenen die nu de macht bezitten. Daarom is het ook in het voordeel van big tech als we denken dat het niet anders kan. Geef je eenmaal het geloof in autonomie op, dan vervliegt zij weldra zelf.

 6. blah, blah, blah stel je voor dat de waarheid naar buiten komt. 20 minuten hoe transparant dit onderzoek plaatsvindt.🤢

 7. Waarom word er voordat het onderzoek is afgerond debatten gevoerd en morgen met H de Jonge, zo kunnen zich altijd verschuilen dat het in het belang van het onderzoek ze geen antwoord kunnen geven. Het liegen, bedriegen, wegkijken, wegmoffelen, onder de pet houden, onder de mat schuiven, zwart lakken documenten, privé berichten verwijderen, vriendjes politiek gaat gewoon door.
  Nieuwe bestuurscultuur aan mijn hoela!
  Motie van wantrouwen Rutte IV!

 8. Dit gaat alleen over de INKOOP. Maar hoe staat het met onderzoek naar de VERKOOP van onze strategische voorraad van 65 miljoen mondkapje begin 2020 ? En het opheffen van de speciale veiligheidscommissie ter bescherming tegen epidemieën in 2018. Nadat Bill Gates in 2014 een wereldwijde waarschuwing voor de uitbraak van epidemieën had gedaan ?

 9. het Kartel gaat dit wederom volledig blokkeren en Hugochenko Bloemschoen de Horrorclown kan gewoon doorgaan…. De Nieuwe Bestuurscultuur is: wij liegen nog veel harder dan voorheen, en nu gewoon openlijk, want zolang WIJ HET KARTEL de meerderheid hebben kunnen jullie er toch niks tegen doen………… zelfs Kim Young Oen krijgt een minderwaardigheidscomplex van zoveel dictatuur…..

 10. In een normaal bedrijf wordt iemand gedurende een onderzoek op non actief gesteld maar clown de Jonge mag gewoon doorliegen…
  Staatssecretaris Mona Keijzer werd binnen een paar uur na een onwelgevallige uitspraak persoonlijk door Mark Teflon Rutte ontslagen, maar Pipo de Jonge zit in beton gegoten op het pluche. Ben benieuwd wat die twee witte boorden criminelen van elkaar weten

 11. Breeving? Invormeren? Spezifiek. Uit het hoofd iets zeggen kunnen de meesten niet meer. Ook deze meneer niet. Hij breekt zinnen ook maar lukraak af en neemt vreemde pauzes. Wat een drama om naar te luisteren pff.

 12. Lenting – Crisis Management Leader – Forensic & Financial Crime Partner Deloitte – wilde altijd het beste jongetje vd klas zijn.

 13. WEER krijgt de kamer GEEN fatsoenlijke antwoord. Het word met de dag gekker . En waar is die DICTATOR Rutte ??? Het land staat in brand maar die liegende RAT is alleen met zijn eigen toekomst bezig . NEXIT NU en een burgertribunaal oprichten voor die RAT

 14. Werkelijk een gotspe. Anderhalf jaar voor een onderzoek naar iets wat door FTM journalisten al grotendeels is uitgezocht en gepubliceerd. Het mag kennelijk wat kosten; deze gasten zijn niet goedkoop! En als de zaak na deze anderhalf jaar nog niet onder het kleed is geveegd en onverhoopt nog gedebatteerd moet worden is de kabinetsperiode voorbij, heeft de Jonge de politieke arena “ongeschonden” verlaten en zit fat, dumb and happy op een dikbetaalde lobbyklus voor farma bij één van zijn broers…. Haagse bureaucratie op z’n best!

 15. Wat heeft deze persoon Gerrie Lenting een nare wijze van voorlezen, de klemtoon legt hij onjuist waardoor hier naar te luisteren niet te doen is, maar is mijn mening en wellicht niet die van andere luisteraars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *