Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kennelijk wil de regering verder met het oplossen van problemen welke ze zelf veroorzaakt.
– eerst waren mensen in Oost-Groningen de klos
– daarna of eigenlijk al gelijktijdig de ouders en kinderen van het toeslagenschandaal
– de afgelopen twee jaar waren de ZZPers, de horeca en de podiumkunsten de sigaar.
– nu wil de regering heel veel agrariërs het werken onmogelijk maken.

Hier in dit rondetafelgesprek over Landschapsgrond op 9 juni 2022 door de
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, worden de eerste tipjes van de sluier alvast opgelicht, de gevolgen zullen groot zijn.

De agrarische sector is de laatste decennia al enorm gepest door de overheid, eens zal de maat vol zijn.
Niet voor niets staat Caroline van der Plas met haar BBB op plaats 3 in de peilingen, D66 en CDA heeft ze al achter zich gelaten en dat gaat meer worden als de regering zo door blijft sukkelen.

11 gedachten over “Tweede Kamer krijgt voorlichting over de gevolgen van afpakken van landbouwgrond. Dit wordt chaos.”
 1. Wanneer de regering nog verder gaat met onnodig onrust zaaien en alles en iedereen willens en wetens kapot maakt, slaat binnenkort de vlam in de pan. Dán komt er echt crisis. Maar dan wel voor de monsters in Den Haag die heel Nederland en haar inwoners om zeep helpen.

 2. ‘Kat verplicht binnenhouden om vogels te sparen gaat te ver’.  Loslopende huiskatten verschalken jaarlijks miljoenen vogels en de roep om ze binnen te houden zwelt aan. Volgens platform Stop invasieve exoten overtreedt een katteneigenaar zelfs het verbod op het doden van inheemse vogels.
  De wolf moet terug in Nederland, de wolf moet afgeschoten worden, de wolf is een gevaar voor……
  Een landgoed in Vorden wapent zich tegen oprukkende knager: ‘Dat beest, de bever, heeft geen kapvergunning nodig’
  Dé eland is op weg naar Nederland.
  De Oostvaardersplassen worden beheerd door Staatsbosbeheer. In het gebied leven uitgezette runderen, paarden en edelherten. Dit soort grote planteneters of hun verwante voorouders kwamen ook in het verre verleden in Nederland voor en gaven mede vorm aan het landschap.
  Maar is het niet héél opmerkelijk dat de allergrootste wolf 🐺 in hét kabinet zit maar deze is bewust onherkenbaar gemaakt, hij heeft schaapskleren 🐏 aan en zijn naam begint met een ‘K’. Trouwens hij vermomt zich ook graag als timmerman mét gereedschapskist 🛠🦠.

 3. VVD maakt iedereen kapot in nederland. wordt tyd dat deze fascisten club ontbonden wordt en de schuldigen voor tribunalen worden vervolgd

 4. Maar….Wie gaat dat betalen?
  ,,De BV Nederland”, een term van de overheid, die de burger niet als mens, maar als klant ziet.. We zijn met elkaar verantwoordelijk voor het systeem dat te veel uitstoot, en ook voor het op orde brengen van dat systeem. Er is geld beschikbaar afkomstig uit de portemonnee van de burgers.

  ‘Vrijwel zeker bewegen we ons in de richting van een tijdperk van totalitaire dictaturen, een tijdperk waarin de vrijheid van gedachte eerst een dodelijke zonde zal zijn, en vervolgens een betekenisloze abstractie. Het autonome individu zal niet meer bestaan.’
  George Orwell, Inside the 🐳Whale (1940)

 5. Wat een gedoe met openstaande microfoons, die imbicielen van de kartel partijen lachen de boeren gewoon uit, stront met stront bestrijden 🤮💩

 6. Je moet eens vragen aan van de Wal wat ze straks met die lege weilanden gaan doen, gisteren ontkende zij glashard bij Buitenhof dat er gebouwd gaat worden, stond volgens haar in geen enkel bestemmingsplan van gemeentes en provincies…en precies toen werd er niet doorgevraagd wat er dan gaat gebeuren met al die grond….stomme fout van de presentator, doet zijn werk niet goed, hij had haar gewoon klem kunnen zetten maar nee hoor…ook NPO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *