Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige aflevering hier: https://www.blckbx.tv/corona/headwind-s-werelds-meest-gecancelde-doctoren-in-een-unieke-dialoog-over-de-toekomst

In deze derde aflevering van Headwind schitteren maar liefst twee iconische coronacritici: dr. Robert Malone en dr. Geert vanden Bossche verkennen samen de toekomst. Bekijk hier de trailer.

Robert Malone is een van de grondleggers van de mRNA-technologie en uiterst kritisch ten aanzien van de coronavaccins. Geert Vanden Bossche waarschuwt al sinds de start van de vaccinatiecampagne voor de mogelijk desastreuze risico’s van massavaccinatie tijdens een pandemie. Nu ontmoeten de twee elkaar voor het eerst om van gedachten te wisselen over wat er voor ons ligt.

De twijfelachtige rol die de WHO en Bill Gates spelen in de pandemie nemen zij stevig onder de loep. En hoe zal het virus zich ontwikkelen? Wat zijn de te verwachten reacties daarop van overheden? Is de voorspelling van Vanden Bossche uitgekomen dat er meer besmettelijke en ziekmakender varianten zouden komen? En is Malone het eens met die analyse? Uiteraard bespreken de twee wetenschappers ook wat de consequenties kunnen zijn van het onafgebroken boosteren met vaccins.

Speciale aandacht is er voor het vaccineren van kinderen en wat we daartegen kunnen doen. Beiden noemen dit een ‘misdaad tegen de menselijkheid’. Malone richt zich direct tot iedereen die kinderen heeft: “Beste ouders, deze dingen kunnen gaan gebeuren en jullie moeten de verantwoordelijkheid opeisen. Die verantwoordelijkheid kun je niet in handen leggen van de staat.”

Al deze onderwerpen komen aan bod in dit tweegesprek tussen Malone en Vanden Bossche, tegen de achtergrond van het wonderschone Andalusië.

Zowel Robert Malone als Geert Vanden Bossche was al eens te zien in Headwind:

#1 Upclose and Personal! Leer mRNA co-uitvinder dr. Robert Malone echt kennen…
➡️ https://www.blckbx.tv/corona/up-close-and-personal-leer-mrna-co-uitvinder-dr-robert-malone-echt-kennen

#2 Dr. Geert Vanden Bossche in Headwind: ‘We moeten niet denken dat we slimmer zijn dan de natuur’
➡️ https://www.blckbx.tv/corona/dr-geert-vanden-bossche-in-headwind-we-moeten-niet-denken-dat-we-slimmer-zijn-dan-de-natuur

#3 Headwind: ‘s Werelds meest gecancelde doctoren in een unieke dialoog over de toekomst
➡️ https://www.blckbx.tv/corona/headwind-s-werelds-meest-gecancelde-doctoren-in-een-unieke-dialoog-over-de-toekomst

Steun Tegenwind.tv (Headwind.tv)
De docuserie van Tegenwind.tv (Headwind.tv) is alleen mogelijk dankzij jouw hulp. Jouw donatie maakt het verschil om hun documentaires te kunnen maken, zonder staatssubsidies of sponsoring van multinationals. Nu is meer dan ooit gebleken dat hier nood aan is. Klik op de knop hieronder om naar hun donatiepagina te gaan. Zij verdienen alle steun!
Steun Tegenwind.tv en doneer: https://www.tegenwind.tv/doneer

(c) Headwind Asociación
Regie en camera: Mark Sanders
Interview & Eindredactie: Alain Grootaers
2de camera unit en drone operator: Cedric Van Bockel
Geluid: Gedeon Depauw
Runner: Eric Diasson

—-

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

22 gedachten over “Trailer: Malone, Desmet en Vanden Bossche: we móeten ons samen blijven uitspreken | Headwind #4”
 1. Fantastische mensen, stuk voor stuk. Zo leerzaam. In deze Spaanse geweldige omgeving echt geweldig om te zien. Dank daarvoor voor iedereen die dit mogelijk maakt!

 2. Wie tegen de oostenrijkse schilder is, heeft het probleem nog steeds niet begrepen – en zal het licht nooit zien. Het is de grootste Europeaan in de geschiedenis en we zullen nog honderd jaar moeten wachten tot er iemand van zijn kaliber wederom opstaat.

  Hij heeft in alles gelijk gekeken en de grote vijand van toen is nog steeds de grote vijand van nu.
  Maar ja, black box staat gelijk aan black cube en de satanistische black cube of saturn.

 3. De oorlog tegen het virus. De oorlog tegen Ukraine. Het eerste wat sneuvelt is de waarheid van elke waarheidverteller. Dat geld ook voor elke #16 SDG Bijbelse hoofdstukken om mensheid van komende klimaatramp te redden. Iedere ontkenning of tegenspraak wordt door #17 Partnerships beschermd, verdedigd en exclusief door Industriële Complexen geleverd. Supply and Demand is niet aan ons maar wordt gerechtvaardigd door de technocraten en bureaucraten. Laatste kabinetsformatie duurde niet niets zo lang. Uw Staten leveren de gelden met CO2/NO2 vrije geldprinterij. Onze versnipperde maatschappij en gekozen kamers worden door onze activistische academische ambtenaren, NGO’s en MSM bij elkaar gehouden. Deze netwerkstructuren (instituten) kunnen bijna niet ter verantwoording (rechter) worden geroepen. Tja

 4. "Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht." Schrijver/dichter en verzetsstrijder H. M. van Randwijk.

 5. Hé BLCKBX, De link in de beschrijving (overigens de hele beschrijving) verwijst naar aflevering 3 in plaats van aflevering 4. Kan dat aangepast worden?

 6. Ze zijn een groot voorbeeld voor ons, om waardig om te blijven gaan met iedereen. Maar wat ze ook zeggen … je blijven uitspreken is de enige manier en voor jezelf en de massa… een mooie waarheid.

 7. Bedankt wederom voor deze zeer interessante reportage.
  In wat voor een wereld zijn we terecht gekomen waar waardigheid, deskundigheid, oprechtheid niet meer geaccepteerd worden door de massa. Waarom heerst er zoveel angst bij de massa..?
  In vraag me hardop af waarom prachtige uitzendingen als deze (en tevens ook die van BLCKBX)geen enkele reactie of aandacht genereren bij de mainstream media.
  Je ziet en voelt aan alles hoe integer, oprecht, professioneel deskundig en bezorgd over de ontstane situatie Malone, Vanden Bossche en Desmet zijn.
  Dit moet echt een weerklank krijgen bij de massa die nog steeds middels hun extreme angst in het huidige Corona narratief geloven en zich slechts vastklampen aan slechts één optie om zich massaal te laten vaccineren.
  Nogmaals wederom zeer bedankt voor deze geweldig indrukwekkende uitzending.

 8. Wéér D666 beleid cojonna dictatuur BELEID (W.E.F én OMT BELEID én dé poppenkast hét leegzuigen van ónze portemonnee (Brussel spekken)

 9. Jazzekersz maar wel nieuwe verkiezingen uitschrijven om deze yogamatjes cojonna controle coalitie DDR dictatuur D666/VVDwee WEF élite kliek niet meer hét zelfde dwang drang prik (mondkapje (enkelband beleid

 10. Thierry Baudet en zijn team hebben de juiste VISIE om de problemen aan te pakken !!
  Steun hen door LID te worden van FVD !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *