Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat over de Startnota van 23 februari 2022.
Tony van Dijck rekent voor welke grote tekorten Sigrid kaag als Minister van Financiën nu al heeft, na slechts 6 weekjes in het ambt….

17 gedachten over “Tony van Dijck ziet bij Kaag ruim 8 Miljard aan tegenvallers binnen 6 weken!”
 1. Kaag zit met tegenzin op deze plek. Ze snapt er namelijk geen snars van en heeft er geen zin in. Wat zij doet is voorlezen wat het WEF voor haar op papier heeft gezet. Ook dit, net als covid, hoort bij het programma voor onze ondergang. ‘The Great Reset’. De wereld moet kapot, en dan komen de rijke der aarde ons redden. Ik heb medelijden met alle kinderen die hun toekomst met deze idioten moeten leven. Kaag wilde niet terug naar het oude normaal zei ze. Nou, een nieuw normaal heeft ze gekregen. Ik weet zeker dat ze maar al te graag terug wil naar haar vrijheid. De wereld van voor deze leugenachtige wereld, waar zij haar eigen kinderen ook mee opzadelt. Goed bezig Kaag.

 2. Ik hoop van harte dat kaag, rutte, hoekstra, de jonge, kuipers, jetten, klaver, demmink en de rest van de totalitaire, technocratische WEF slaafjes vermoord zullen worden door de (mocro)maffia

 3. In de Middeleeuwen – tijdens de terechte rebellie tegen het leugenachtige,overheersende tuig – wist men preciés hoe dergelijke reptielen aan dienden te worden gepakt! En nú!?! 🤷‍♂️

 4. Tegenvallers is iets wat je niet voorziet…. Hoezo was box 3 niet voorzien? Dacht Kaag daar echt mee weg te komen?? Wat een domme, onkundige minister en nota bene vice premier! Past goed bij die andere amateur Rutte.

 5. Ja, ze heeft er duidelijk geen zin aan. Gelukkig doen haalbaarheid en betaalbaarheid er niet meer toe. Wie het dan betaalt? Wij allemaal – later – door daling van de euro. We worden gewoon armer. Kaag zal uitleggen dat dat echt beter is voor ons allemaal.
  We investeren 65 miljard, deels in afbraak van de economie. Dus niet klagen straks, maar het zal snel gaan met meer tegenvallers. Waarom?
  1. Verdubbeling aantal ouderen (-30M), 2. geen gasopbrengsten meer (-13M), in plaats daarvan 3. juist hogere energiekosten (-20M), 4. reductie van ons grootste export product de landbouw (-10M) 5. opvang onproductieve immigranten (-18M), 6. afname arbeiders in bouw en productie (om allerlei redenen), 7. grotere overheid die goed voor zichzelf zorgt (—28M), 8. Financieel bijspringen zuidelijke euro landen (-20M), 9. Kosten energie transitie (-250M), 10. Verdwijnen industriële productie (-18M).

 6. Het is veel bla. bla gezwets
  Maar echt duidelijk is mevrouw Kaag niet
  Tot dat het zover weer in de soep loopt , om dan te zeggen , dat hadden wij niet voor zien

 7. Hoe kun je in godsnaam deze vrouw de minister van financieen maken, na het verdwijnen van weet niet hoeveel geld aan terroristische organisaties in het buitenland, het gaat nou al niet goed, kan er echt met mijn kop niet meer bij wat er zich allemaal afspeelt binnen ons kabinet!

 8. een zinloos klimaat beleid doordrukken -€60 Miljard en de bevolking laten stikken is ronduit misdadig, hier komt een enorme rel van

 9. Dat geld zal wel naar buiteland gaan of zitte deze geite wijf moet weg ze lult als of het een tientje is ik weet het niet dat is bevolking hard werkende geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *