Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dit is het Tweede door Bert Brandsma ingebrachte fragment voor de eerste Live TV uitzending van BLCKBX TV, van vrijdag 25 februari 2022.

Uit de Tweede Kamer, op 23 februari, de vraag van PVVer Tony van Dijck aan Minister Sigrid Kaag over hoe het moet voor de burgers als de aardgasprijs door de oorlogssituatie in Oekraïne nogmaals zou verdubbelen. Kaag antwoord helemaal niet op de vraag, wil de voorjaarsnota afwachten, kijken wat er dan gebeurt…..

19 gedachten over “Tony van Dijck over 2 X verdubbeling gasprijs Kaag wil wachten tot voorjaarsnota. Fragment BLCKBX TV”
 1. De ergste inflatie komt door de vaccins en de maatregelen. Daar zijn miljarden euros voor bijgedrukt door het bankenstelsel. Die zitten nu in de zakken van onze elites. De volgende inflatie is de oorlog. Dat komt goed uit om zowel de zorg als meteen de energie in controle te nemen. Het voedsel is ook bijna zover. Dan kun je in de wereld alles afdwingen en voor elkaar krijgen. De meeste mensen vinden het prima dus laten we het maar doen.

 2. Het is van de gekke,dat gestoorde mensen in een komplot dit veroorzaken en de burgers kapot maken inplaats van zichzelf .

 3. Waardeloos palastijnenhoertje, kan niks doet niks maar krijst als een mager speenvarken. Kunnen we daar niet een spies doorheen ramnen en het langzaam laten garen boven een houtvuurtje?

 4. ik kom daarop, nóg niet eens het besef dat dit enorm veel ellende geeft, nee houttain blijven en maar doorschuiven na de voorjaarsnota, dan kan ze tenminste genoeg blijven graaien en haar vrindjes bij de shell tevreden houden; deze en koninklijk olie.. hoezo is het koningshuis geraakt en bedroefd…

 5. verdubbelde gasrekening? me dunkt, het is al vijf keer hoger dan elders in de eu, maar ja, als we maar kunnen graaien, hè kaagie?

 6. We moeten zo nodig van gas af. Niet vrijwillig dan, maar prijs verhogen das de economische weg. Werkt goed. De werkelijkheid is gewoon. Afbreken. Mijn gas verbruik is vrij laag. Ipv huis verwarmen, gewoon 3 dunne t-shirts aantrekken dan ken je de cv 3 graden lager zetten.

 7. Het is gewoon weer een spelletje. Eerst heeft Amerika de Europese banken berooft en nu mag Rusland een graantje meepikken van het kaalplukken van Europa en vooral Nederland.

 8. Kaag geeft never nooit een inhoudelijk antwoord op de vraag die ze krijgt. Zo geroutineerd dat ze als je vraagt of ze een kopje koffie lust waarschijnlijk met een verhaal over de Efteling komt.
  Wat een overbodig wijf zeg.

 9. Rekening is bij mij al 3 keer hoger. Hoezo 2? Het is nu al 3 keer zo hoog met een nieuwe contact. Nog 2 keer er bovenop is wel reëel, maar wordt het dan echt niet meer te betalen..

 10. Dit komt onder blokje A, dit beantwoorden we in blokje B. U kunt e.e.a. teruglezen bij blikje C in het tweede termijn. Ja, ja maak alles lekker vaag !!!! Hoef je nergens uitleg over te geven, en kun je alles wegwuiven. Mooi staaltje nieuwe bestuurscultuur. Ik zeg weg met deze incompetente bestuurders. Terug naar echte volksvertegenwoordigers en niet deze slappe hab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *