Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #288 van maandag 11 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-11

Ondanks de ophef rond de emotionele uitbarstingen van Pieter Omtzigt vorige week, lijkt er nu toch een doorbraak te zijn voor een rechts kabinet. Opiniepeiler Maurice de Hond sprak afgelopen week zelfs van een “GAME CHANGER”. Welke game changer dat was, vertelde Maurice in blckbx today.

Desk: Ralf Dekker, Marcel Crok en Maurice de Hond
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #peilingen #tweedekamer

Door Ina Green

15 gedachten over “Tóch een doorbraak naar rechts kabinet”
 1. Altijd dat typische Nederlandse geneuzel, gekneuter, de draaikonterij die op niks uitloopt. Het land zit op slot. Geen bouw, geen wegenbouw, minder landbouw, bedrijven verlaten het land, geen asielstop, de zorg is een puinhoop, educatie in de ban van woke, de miljoenen vloeien naar Oekraïne, zo ongeveer het corruptste land ter wereld. Het midden-oosten staat in brand. Levert nog meer volk op. Wanneer gaat er nou iets gebeuren of veranderen?

 2. rechts, links … allemaal vakjes waarmee sommige mensen proberen bij anderen hun denkbeeld door te drukken…
  Partijen kunnen flink verschillen per onderwerp dus de klassieke link/midden/rechts indeling is tegenwoordig ONZIN.

 3. op welke basis wordt een peiling zoals deze vastgesteld? zijn dit elke dag mensen die elke week van mening veranderd en de nood voelt om dit te uiten in een effectteve stem? komen hier elke dag een hoop mensen zo een verkiezing in het donker regelen? of is dit gebaseerd op drama waarde van schock content dat eindeloos gerecycleerd wordt door gesimuleerde modellen in een amerikaanse cloud overlopen van de asiatsche spyware in de gaten gehpuden door russische hackers omdat de media niet wil dat die oranje in Muricah! de verkiezingingen wint. daar zij zich realiseren dat het net die oranje man was die aan de tafel gezeten heeft in rusland een jaar of 4-5 geleden. maar oorlog = reclame, want UNCLE SAM wants you(re money) en propaganda = reclame, reclame doet de virtuelen helemaal doorslagen als ze doorhebben dat meer dan 60% van metriek die bij peilingingen gebruikt wordt gebaseerd is op big tech dat you reclame wil laten zien. Eigenlojk heel simpel degene die het luidste roept of over duidelijk dingeng opdwingt aan andere dat het een verplichte vorm van kuddegedrag is geworden.

 4. Wie het woord rechts eens goed gaat zien voor wat het werkelijk betekend dan is dat: het recht, rechtvaardigheid, rechtspreken, rechtdoorzee… allemaal zaken die ieder liefhebbend mens wenst. Maar het was meteen na de 2e wereldoorlog dat de media een uiterst linkse partij extreem rechts is gaan noemen als een hersenspoel middel om links uit de wind te houden en om al wat recht doet als krom en schuldig voor te stellen. Ik heb het over de politieke partij van Hitler – de NSDAP: de Nationaal (en hier komt het woord) SOCIALISTISCHE Deutsche Arbeiders Partij . Het spijt me maar Socialisme en Communisme zijn beide Link(s) en niet rechts.

 5. ach Boeiuh toch : WILDERS is de rare zionist hier, die wil gaan vechten in Oekraïne. En bedankt heh domme schapen die PVV gestemd hadden. gaan jullie ook ff gelijk door in groene pakjes als kannonenvoer.

  Dat het echt slecht gaat in het onderwijs, is hier ook mee bewezen

  HOOFDDOEL NR 1 van een doorsnee overheid, maar zeker in het westen: HOUD JE SCHAPEN DOM (NOS)
  of hou ze in een roes ( BLKBX)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *