Geen widgets gevonden in de zijbalk
24 gedachten over “Timmermans beledigt kamerleden van PVV door ze Minions te noemen, Wilders sloopt hem”
  1. Bekijk de cv's van de 36 minions eens en je zult zien dat Timmermans ongelijk heeft. Het zijn er 29. De andere 7 hebben aangetoond iets te kunnen. Wat ze dan bij de PVV zoeken kun je je afvragen.

  2. Timmermans heeft de verkiezingen zwaar verloren. Wat een vernedering. Het Nederlandse volk heeft hem letterlijk uitgekotst. Zijn toon en houding, arrogantie is totaal ongepast voor een loser. Hij heeft in Wilders duidelijk zijn meerdere gevonden.

  3. Wat ben je toch een zielig mannetje Timmermans is het nog steeds niet tot je doorgedrongen dat we jou niet moeten en laat welk geloof erbuiten hufter hoop dat de PVV nog groter word

  4. Je vraagt je af waarom men Timmermans heeft teruggehaald. Die man wordt van links tot rechts uitgekotst. Als links een come back wil maken, dan is Timmermans zeker niet de aangewezen persoon.

  5. Wat hier natuurlijk achter zit is dat de linkse partijen al die tijd PVV hebben weggezet als een partij waarmee je niet moet regeren. Echter, nu wordt men min of meer gedwongen dat er met PVV geregeerd wordt. Als men nu ministers gaat leveren dan lijdt men enorm gezichtsverlies en kan men nooit meer beweren dat er niet met PVV geregeerd mag worden. Men moet dan beamen dat PVV een serieuze regeerderspartij is. Vanuit hun optiek is het dus logisch dat men op alle manieren dit kabinet dwarsboomt. Maar dit is het kabinet dat het volk wil. Die kleuterclub moet gewoon de nieuwe samenstelling van de kamer accepteren. Dat is namelijk democratie. Je kunt niet alleen democratie accepteren als het voor jou gunstig is.

  6. Een echte Timmerman slaat de spijker op z’n kop .maar deze PvdA-er kan beter eens goed kijken 👀 hoe den uil 🦉voor de echte arbeiders op kwam .hij zit alleen maar z’n zaken te vullen.

  7. Timmermans is een hele slechte verliezer en om de PVV-ers Minions te noemen is heel duidelijk minachtend naar die PVV-ers en totaal onaanvaardbaar, zeker voor iemand die altijd wil voorkomen dat hij zo netjes is, niet dus. Wat een kwal!!!!!!!!

  8. Dikke trol je vastklampen aan de microfoon anders tol je van je sokkel! Deze minion heeft idd niet voor jouw machtswellustige randdebiel gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *