Geen widgets gevonden in de zijbalk

Iedereen die van een afstandje kijkt naar de toestand in ons land, ziet dat we langzaam afglijden. We hebben niets meer te besteden. We raken Nederland kwijt.

In het zicht van al dit ontij, presenteert Thierry Baudet twaalf punten waarmee Nederland er weer bovenop komt. Een plan van hoop, optimisme en herstel.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: fvd.nl/subscribe​​​​​​

26 gedachten over “Thierry Baudet presenteert plan van Hoop, Optimisme en Herstel bij Algemene Beschouwingen 2023 | FVD”
 1. Ik ben het niet helemaal met je eens, Dingen die je zegt over gender enzo 100% mee eens, Laat kinderen kinderen zijn. Laat ze lekker buiten spelen. En ja 100% Nederland zou helemaal vrijheid moeten zijn, Maar ik heb zelf ook corona gehad het was echt niet zomaar een griepje. Ik ben longinhoud kwijt. En kan lang niet meer wat ik vroeger kon. Ik zou zeggen er zouden zeker maatregelen ingevoerd moeten worden als de regering dat nodig vind, wellicht de maatregelen die genoemen zijn waren beetje heftig. Maar het onmogelijk maken van maatregelen is wellicht ook een beetje overbodig.

 2. Hier heb jij zeker zwaar gelijk mooie punt baudet waarom doen we gwn niet ons plannen euro weg ermee gulden was gwn top tijd juiste Zwitser model daar heb je gelijk in deze baudet heeft gwn zwaar gelijk 1000% waarom Zwitserland die luister na niemand eigen geld eigen dingen in hun land daar moet wij zeker aan mee doen gwn Nederland 🇳🇱 en niet meer niet minder guldensssss wat en tijd ouwe tijden 👌👌👌❤️❤️👍

 3. We worden een minderheid?? Dat ben jij al! Als jij bij de meerderheid wil horen, moet je oprotten naar je eigen land! Jij bent geen autochtone Nederlander!!!! Jij bent gewoon een indo!!!!

 4. Dit had Baudet niet beter kunnen zeggen en wat Wilders hier doet is dom en ziek alleen BVNL EN JA21 zijn eerlijke partijen de rest is een samenzwering van leugenaars bedriegers uitbuiters en sekte leiders.
  Hoe houden we de Nederlanders voor de gek buiten we ze uit en gaan we een nieuw contract met ze aan.
  Stop die maar in je reet Omtzigt schijnheilige Christen.
  Vrije mensen tekenen niet bij een ✝️❌ die weg hebben ze al afgelegd en WIJ zien jullie moordenaars en bedriegers allemaal jullie zijn exposed voor alle gevoelsmensen❤🙏

 5. Hele wijze woorden Baudet. Dit zinloze geweld is nergens voor nodig. Jammer dat iedereen zo geeuropatiseerd is en daardoor een bord voor hun kop hebben. Altijd woorden verdraaien en het hele conflict niet echt willen begrijpen. Op deze manier gaat er nooit een oplossing komen en fvd is de enige partij die dat op een reeele manier inziet. Blijf zo doorgaan en net zoals altijd gaan achteraf de woorden die jij nu uitspreekt de enige zijn die het gaan oplossen. Maar het westen heeft een Amerikaans bord voor z’n kop.. Jammer dat ik in deze tijd leef waarin alles draait om geld en niet om humanisme…..

 6. met die peilingwijzer (probeer het..) kom ik op PVV en 50+. Fvd/ja21 nr 3. Weet niet waarom? Beetje Bvnl. Dan moet toch wel op de pesoon kiezen? dan Geert, helemaal fout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *