Geen widgets gevonden in de zijbalk

Onze leden hebben gesproken! De voorstanders van de nieuwe referendumwet hebben met 55% een mooie overwinning behaald. Partijleider Thierry Baudet neigde naar een tegenstem, maar zal, in tegenstelling tot Mark Rutte, de uitslag honoreren. Zo werkt democratie! #FVD

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

20 gedachten over “Thierry Baudet onthult de uitslag van het ledenreferendum bij Ongehoord Nederland!”
 1. Glibber glibber. Wat een enge man. steekt zich zelf graag een veer in …. . Weet wel dat ze groot zijn maar weet ineens niet hoeveel leden er gestemd hebben. Ga lekker wandelen in het oerbos van 2 jaar oud, en voer dan meteen de paarden bij., anders loopt het net zo af als ib de ov plassen. Pas wel op met wandelen, want straks val je nog van de platte aard(bol) af.

 2. Vond het debat erg leuk om te kijken. Heel leuk om te zien dat onzinstelligen vrij snel ontkracht en gecorrigeerd werden. Met veel wederzijds respect. Een verademing om te kijken!

 3. Goede hoop voor deze partij. Zeker na het aangeven door Baudet om een onderzoek naar verkiezingsfraude en het benoemen van de docu 1000 mules! Dat geeft de mens weer moed. 💖💖

 4. Allemaal leuk en aardig maar hier deed FvD precies een van de dingen die we zo verachten van de gevestigde politieke partijen.

 5. Op en top democratie! Heb wel tegen gestemd maar ben echt blij met dit initiatief en dat ze hun woord nakomen. Bedankt FVD

 6. Wat een knappert is Thierry! Hij heeft een vriendin geloof ik, maar ik vermoed wel dat hij op mannen valt en daarom denk ik dat ik wel een kans maak.

 7. ikzelf zie het nut niet in om energie te steken in een referendumwet wat eigenlijk geen referendum is. De nieuwe refendumwet is de zoveelste zet vd criminele politieke elite om het volk een mooie spiegel voor te houden, maar in werkelijkheid een zoethoudertje is om mensen het zwijgen op te leggen. De nieuwe referendumwet is de prullenbak onwaardig.

 8. Gezellig! Het afvoerputje van de samenleving dat hier samenkomt en complotjes verzint, zodat ze zich toch beter kunnen voelen dan anderen en een leider die over hun goedgelovige, kansloze ruggetjes geld verdient door te zeggen wat ze willen horen. Gelukkig zullen deze kansloze stakkers nooit ook maar enige invloed op de gang van zaken in Den Haag of de samenleving hebben en dat vindt Baudet prima: zolang hij zijn zakken maar kan vullen.

 9. Dus we zitten met 20+ kleine partijen die geen invloed kunnen hebben over de 4 grotere partijen
  omdat we in Nederland een extreem lage kiesdrempel hebben.
  Daanaast is er dus een heel hoge opkomst drempel voor referenda, zodat dit ook geen invloed kan uitoefenen.
  Dat heet 'democratie'

 10. En dan nu een referendum over NEXIT…. OH… wacht….. daarover kunnen we dus geen referendum houden. Ok, dan een referendum over herverkiezingen voor de tweede kamer! Kom maar op!

 11. Ik twijfelde, omdat een ja EN een nee beiden averechts kunnen werken, maar ik heb na alles goed onderzocht te hebben toch 'voor' gestemd. Ik vond het initiatief op deze manier geweldig. Dank FvD dat woorden ook daden zijn en dat jullie een referendum hebben georganiseerd.

 12. Toch jammer dat het nu hoogstwaarschijnlijk doorgaat, want de kans dat t juist tegen het volk gebruikt word is evenzeer hoogstwaarschijnlijk.

 13. Dat lagerhuis mis ik ook wel een beetje op tv, leidt vaak tot goede discussies.
  Zou graag dit soort open debatten zien over diverse politieke aangelegenheden en mbt coronabeleid bijvoorbeeld

 14. Dit heet democratie!!
  Daar kan de rest van dat gajes in Den Haag idd nog wat van leren want daar is in hun ogen democratie een scheldwoord!

 15. Dhr Baudet heeft gewoon gelijk dat de criteria voor de nieuwe referendumwet belachelijk zijn. Dat 55% nu voor stemt geeft te denken. Baudet krijgt altijd gelijk op deze manier.

 16. Aan de ene kant netjes dat ze het voorleggen aan de leden. Maar aan de andere kant oerdom van de leden om hier voor te stemmen. Zullen ze nog wel achter komen. Maar ja, dan is het te laat, want dan is de wet er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *