Geen widgets gevonden in de zijbalk

De stemverklaring van Baudet op het voorstel onderzoek te doen of er financiering is vanuit Rusland aan bepaalde partijen.

Om het maar duidelijk te stellen: met name Jesse Klaver vertelde grote suggesties, waarin hij vermoedde dat met name PVV en FvD door Rusland zouden worden aangestuurd en suggereerde zelfs dat die partijen voor dat land zouden spioneren.

Baudet noemt deze suggesties hier complottheorieën, vindt het een heel goed idee dat dit onderzoek komt, maar lijkt het dan een goed idee om de gekochte invloed vanuit álle landen te onderzoeken. Dus ook of partijen wellicht vanuit de USA, Israël of China worden betaald.

Gelijke monniken, gelijke kappen….

van 28 februari, uit de stemmingen.

19 gedachten over “Thierry Baudet: onderzoek naar partijfinanciering vanuit Rusland prima, maar ook USA Israël en China”
  1. Tja, of je nu voor of tegen Baudet bent, als je niks te verbergen hebt kun je hier niet tegen zijn. Gelijke monniken gelijke kappen.

  2. Dat gaat niet gebeuren. Dat is het zelfde dat waarom Gert Jan Segers niet meer durft te bidden. Hij weet dan werkelijk niet wat er met hem gaat gebeuren.

  3. Ons Poetin vriendje, benieuwd hoe het afloopt met dit figuur, met zijn voorbeeld Anton Mussert liep het niet zo heel goed af volgens mij.

  4. Grappig dat Baudet het over complottheorieen heeft, terwijl hij zelf het complot rondbazuint dat Putin Oekraïne is binnengevallen om de mensen af te leiden van Covid…..

  5. Mooi gesproken Thierry. Heel de Nederlandse politiek en haar contacten moeten uitgekamd worden op ALLE fronten. De verwijtende vinger staat altijd in jou richting. Dit is om afleiding voor henzelf te creëren. ‘Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.’ Zij deugen zelf niet, Thierry.

  6. Volgens Hiddema weten de Oekraïners 'maar al te goed wat hen te wachten staat als het Russische broedervolk hen komt bevrijden', schrijft hij. "Dankzij Stalin waren er miljoenen doden door uithongering en deportaties. Na de Tweede Wereldoorlog zijn andere broedervolkeren ook bevrijd door de Poetins van weleer, in hun landen kwamen vazallen aan de macht, hun gevangenissen werden martelkamers, hun rechtspraak een schertsvertoning. En nu moeten wij Poetin begrijpen als hij terug wil naar dit Sovjet-dwangsysteem?”

    Hiddema stelt dat het 'duidelijk is dat het volk een democratisch bestuur wil en niet om Russische hulp heeft gevraagd'. "Hulp die dan geboden moet worden door een dwangmatige leugenaar die zijn eigen volk muilkorft en politiek vergiftigt. Met een democratisch ingericht FvD-hart ontkom je toch niet aan de verzuchting 'Poetin is een proleet'!”

  7. Dit is regelrecht in het straatje van rechtvaardigheid. Hier hebben menigeen zichzelf in zijn eigen voet geschoten. We zullen zien hoe dit uitloopt, waarschijnlijk wordt hier dan weer een eigenclubje opgezet met als resultaat ,, niks te vinden''. Lachwekkend dit !!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *