Geen widgets gevonden in de zijbalk

“Get your ass out there and vote for Thierry Baudet!”

Zolang je stemrecht hebt, móét je er gebruik van maken. Dat is de boodschap van General Michael Flynn, voormalig veiligheidsadviseur van Donald Trump, aan alle Nederlanders die de globalistische plannen willen dwarsbomen.

Stem FVD op 22 november: fvd.nl/22nov

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

29 gedachten over “Thierry Baudet in gesprek met General Michael Flynn, veiligheidsadviseur van TRUMP: "Go vote!"”
 1. Stemmen is voor slaven die niet door hebben dat ze slaaf zijn. Kies uw plantagehouder, weer aan t werk en vooral veel belasting betalen, zodat u aan het werk blijft. Ook thierry zweert trouw aan de slavendrijver van plantage nederland b.v. Het was weer een mooi toneelstuk met een bierfles en een camera recht in zijn smoel, net zo fake als toen met de paraplu. Als Thierry echt zou zijn, zou hij u o.a. de besmettingsleugen duidelijk maken en laten zien dat virussen in feite exosoomreakties zijn.

 2. ik geef toe keek t eerst even aan met trump zijn woorden klonken super maar das vaak voor de verkiezingen he eerste fout n heel grote hij bombardeerde een souverein land syrie in 1 klaar met m zelfde wij hebben bonje met friesland en trump komt even nederland bombarderen ja geeen enkel verschil asat heeft m niet gevraagd en hij was echt de tofste leider in t hele m,idden oosten was tegen wil en dank uit engeland gehaald waar ie lekker als arts werkte maar als enige man in de family moet ie wel en t hele volk hield van m net als in libia met gadafi 3000 000 milioen mensen op t groene plein n in heel tripoli hielden n pro gadafi protest 90 propcent van hele bevolking we worden gedold aan alle kanten je houd van julian asance ? ik ook khoor m net nog zeggen alle oorlogen van de laatse 50 jaar zijn danzij de media ze hebben ze gecreerd en ze hadden ze kunnen voorkomen susces man k hou van n je en van gideon ook tuurlijk en van allemaal bij fvd jullie geven cariere op bij dat tuig waar het geld zit jullie wagen lijf en leden door tegen ze in te gaan en dat is zooooo dapper want diet hele verhaal gaat om triljoenen en wereld macht en de leiders hebben al t bloed aan hun handen van zo n half miliard mensen en dus respeckt dit is uniek in de wereld echt fuck trump wilders horen er gewoon ook bij kijk wilders exposed op youtube zat hele jeugd in kiboets en de binnenlandse veiligheids dienst van nederland heeft tyd groot onderzoek gedaan naar m omdat ? …. hioj de deur werkelijk plat liep bij de israelishe ambasade wisten jullie dat nederlanders jetten eu gaat voor nederland en wilders israel gaat voor nederland daar win je geen oorlogen mee dus

 3. Ik was nog een zwevende kiezer, maar ga nu gegarandeerd voor FVD 22 november.
  FVD is de enige partij met een gezond verstand en die het beste voorheeft met de burger en onze vrijheid.
  De media veroorzaakt haat naar FVD ik zie het om me heen, wanneer ik vraag waarom is het steeds gebaseerd op leugens of zaken die uit hun context worden gerukt.

 4. Er valt mij iets op. FvD krijgt vele duizenden views op YT terwijl D66 en VVD slecht door een paar honderd worden bekeken. Hoe kan het zijn dat FvD zo laag in de peilingen staan? YT laat een heel ander beeld van interesse zien.

 5. Je lijkt een aardig persoon met interessante ideeen. Helaas ben ik het niet eens met je ideeën over de economie (neoliberalisme). Meer marktwerking is niet de oplossing voor de samenleving. Maar beterschap en veel succes toegewenst

 6. Ga eens in gesprek met iemand die totaal een andere kijk heeft op jullie schijnwerkelijkheid. Owwjaa, wanneer het over FEITEN gaat blijft het stil bij de FvD. 😂😂😂😂

 7. Enige wat Nederland wil is af van de Europese Unie, Bilderberg Groep, World Economic Forum, Rockefellers, Rotshchild, Bill Gates, WHO. Van deze macht moeten wij wereldwijd af.

 8. De NCTV heeft het druk de laatste tijd, Baudet is al weer aangevallen. Zijn beveiliging moet verbeteren, en betere afspraken maken voordat je een cafe in Groningen in duikt.

 9. Dumb and dumber together. Flynn is a convicted traitor in the US, pardoned by loser Trump. Flynn joined the January 6 attack on the Capitol! For the FvD to accept the standars of Flynn is discusting and proves the low moral and values of their own party. Forum is in reality the party of Dummies, so sad!

 10. Great to hear the general, who was goind to destroy the deel state, but als.. I hope president Trump will make general Flynn Secretary of Defense, so he can destroy the deel state. I heard what happened to mister Baudet and wish him all the best.
  God bless you guys with more wisdom and may Our Lord and Savior always protect you.
  Deo gratias.

 11. We vechten idd voor het bestaan van onze humaniteit,,. Wake UP stand UP humans, to fight the transhumanistic cult,….speaking from the hart❤ sterkte Thiery

 12. Na de aanval vanavond en het zien van dit interview ga ik TOCH stemmen.
  Ik twijfelde omdat ik niet meer wil stemmen op een corrupt systeem of mijn stem wil weggeven…
  Maar het uitsluiten van Baudet door de leugenmedia, de 2 aanvallen afgelopen maand.
  Het afreizen naar Amerika waar hij gesprekken heeft gehad met belangrijke mensen zoals G. Flynn en Trump Jr.
  Beseft mij dat Baudet een echte Patriot is!!!
  Mensen die twijfelen…
  GA STEMMEN!
  WWG1WGA❤NCSWIC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *