Geen widgets gevonden in de zijbalk

Steun onze campagne: https://fvd.nl/doneer

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

Door Lynn Kozak

15 gedachten over “Thierry Baudet (FVD) bij FunX: "GEEN EXCUSES voor verleden, samen kijken naar de TOEKOMST"”
 1. Vanaf mijn vierde jaar hoor ik dat ik white privilege ben. Terwijl ik iedereen leuk vond. Nu 50. Ik moet me al 46 jaar schuldig voelen voor iets wat ik nooit heb gedaan. Even slachtoffer spelen😂, wat denk je dat dat met mij heeft gedaan. Daarbij hebben we het nooit over de witte slaven die er nog steeds in overvloed zijn. Is het nu echt zo moeilijk om je in te beelden dat ondertussen elke generatie pijn heeft, dat hangen in pijn verlammend werkt en jezelf zwak maakt. We moeten door, geld bedelen voor de pijn die je voorouders hebben gehad slaat nergens op en dat geldt voor elk ras.

 2. Ik ben het met Thierry eens maar hij moet echt beter nadenken over hoe hij ervoor wilt zorgen dat daadwerkelijk mensen in Nederland ook zo denken. Daar vroeg dat meisje ook naar

 3. Eindelijk iemand die het zegt ik zag ook al toen Willem Alexander excuses ging aanbieden en dacht hoe kunnen wij dat doen als dat de mensen van vroeger waren? Daar hebben wij niks mee te maken bedankt Fvd en Thierry dit was weer een goed interview rustig kalm en goed geantwoord ook op je eigen manier niet hoe hun het willen!

 4. Ik zou willen dat etnisch profileren werkelijk in aanzienlijke getallen voorkomt, maar helaas is dit complete kolder. Als ik in China woon en Nederlanders veroorzaken daar veel criminaliteit mag ik hopen dat ze mij etnisch profileren. Hoe gaan we anders ooit bewijzen dat we het ook anders kunnen?

 5. bravo bravo 1000% gelijk je had alleen kunnen zeggen dat er meer blanken slaven ooit geweest zijn dan donkere maar toch bravo mooi gesproken

 6. Nederland krijgt of kreeg onder voorwaarden 4,7 miljoen covid-subsidie van de EU. Maar alleen onder de voorwaarden dat we onze pensioenvoorwaarden zouden veranderen.
  In beleggingen.
  FOEI!!!.
  Het pensioengeld is van hardwerkende burgers.
  En burgers die al hard hebben gewerkt.
  Waar gaan we heen met z'n allen.
  Als hier geen stokje voor gestoken wordt.
  Dan zijn we allemaal verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *