Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_206/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_229/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

20 gedachten over “Thierry Baudet en Dries Van Langenhove hekelen omvolkingsbeleid”
  1. Als iedereen vind dat baudet gelijk heeft.. waarom zo anders stemmen he. Ik snap het werkelijk waar niet. Gaan alleen maar stemmen naar dus rot partijen die ons naar de gallemiezen helpen.

  2. Een immigratiestop is niet eens meer genoeg, er moet actief remigratiebeleid komen. Meerdere etniciteiten, culturen e.d. in 1 land is een recept voor problemen dat zie je overal in de wereld. Je lost vergrijzing niet op met een piramidespel waardoor bevolking blijft groeien, je moet er doorheen.

  3. Tsja, als er een grote "geheimzinnige" (kuch) oversterfte is dan is de sterfte al snel groter dan het aantal geboortes.. Ook willen veel jonge mensen nu geen kinderen op de wereld zetten..dat willen ze een kind niet aandoen.. ZO triest is het ondertussen in dit fascistisce nsb-land .. Zelf wil ik dit Neanderland (schwabistan) ook graag verlaten want armoede, dictatuur en totalitaire controle staat is NIET waar ik zin aan heb en ik kan het hypocriete, oerdomme propaganda-(tv en ALLE kranten) verslaafde, laffe prikvee ook niet meer uitstaan 🙁 Ze mogen van mij nog 200 boosters halen (voor een ander…lol)

  4. Naast de enorme braindrain komt ook onze zeer hoogwaardige genenpoel ernstig in gevaar waardoor we op termijn alleen nog maar met nutteloze bastaarden opgescheept zitten. Met spoed een remigratienoodwet met terugwerkende kracht (peildatum 1 januari 1960) invoeren, desnoods met dwang is van essentieel belang.

  5. Je kan een goede buur treffen maar als je de hele straat uitnodigt gaat het vaak fout dan maken we elkaar af mensen zijn net als dieren , wanneer leren we dat een keer !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *