Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op zich is Baudet heel blij met het instrument van het referendum, echter wat in allerlei amendementen is toegevoegd, zorgt voor een dermate hoge (opkomst) drempel, dat het nooit haalbaar zal zijn een uitslag te krijgen die de regering niet welgevallig is.

Uit: Opneming in de Grondwet van bepalingen inzake het correctief referendum
13 april 2022

10 gedachten over “Thierry Baudet: dit is een FOP referendum.”
 1. Wat een popje is het toch van Vladimir en een referendum is absoluut geen oplossing voor welk probleem dan ook!!
  Diversiteit maakt een land groot!!

 2. Ik wil wel oorlog tegen de politiek hoor.. ze maken jullie dood ik weet niet of je het door hebt maar ut hoed niet op bij een klein leugentje, meer immoreel evil kun je niet zijn dan een politiek puppet te wezen.

  Ik zou zeg maar die kinderachtige snotaapjes en moordenaars niet op straat tegen komen kan ik je wel zeggen, dan pompt mijn morele hartje en die zegt 'kill kill kill' xD

  zwaar onderontwikkelde mensen in de politiek en de slaafjes onder hun NOG dommer…

 3. Dit beoogde referendum is nou typisch hét symbool van een schijndemocratie, een “nou nu heb je dé kans nu niet verder zeuren” middel.
  ‘Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht ‘
  🗣Van Randwijk 1909-1966, verzetsman en journalist

 4. Het is schijn. Als de oppositie iets stopt doen ze dat onhaalbare referendum. Dat is altijd negatief en dan zeggen ze dat het toch democratisch doorgaat . Zo is de oppositie en de burger aan de kant gezet.
  Een manier om toch te kunnen doen wat ze willen.

 5. We willen graag een bindend referendum…of bv een referendum dat voor 50 of 60 % wordt meegenomen als besluit bij het stemmen in de kamer… Geen raadgevend referendum meer waar toch niks mee wordt gedaan…, dan is het juist begrijpelijk dat mensen niet meer willen komen stemmen als er niks mee wordt gedaan. Dit is wel een manier om weer wat meer vertrouwen teug te kunnen gaan winnen vanuit de burgers die op dit moment totaal geen vertrouwen meer hebben in het kabinet en/of de politiek. Het is een simpele stap…, gewoon DOEN !!!

 6. En belangrijke zaken als verdragen met andere landen of de eu kunnen niet referendabel worden gesteld. Je hebt er niets aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *