Geen widgets gevonden in de zijbalk

Gideon van Meijeren (FVD) reageerde donderdag 16 november om 20:00 uur live op Instagram op zijn politieke vervolging.

Steun onze campagne: https://fvd.nl/doneer

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

14 gedachten over “TERUGKIJKEN | Gideon (FVD) over zijn POLITIEKE VERVOLGING: dagvaarding, dossier, verdediging en Q&A”
  1. Heel veel sterkte en kracht toegewenst Gideon 💪🙏🍀 Je bent een topper en wij weten dat je volledig in je recht staat. Helaas leven we niet meer in een eerlijke samenleving. De echte democratie is ver te zoeken. Helaas komen de rechters, OM en de rest van dat zooitje allemaal uit vvd/d66 hoek. Ze hebben 1 doel, FVD proberen te pakken waar ze kunnen, al is dit onterecht. Ik verwacht dat ze het zo gaan draaien, dat het een lange strijdt wordt. Een echte strijder die de waarheid in pacht heeft, geeft niet op en dat ben jij en zijn jullie als FVD, zeker. Maar vergeet niet dat er velen achter jou en FVD staan, jou/jullie steunen, ook op afstand, en de waarheid blijven delen. Ook wij! Wij staan volledig achter de waarheid en dus achter FVD. Komen ze aan FVD dan komen ze dus ook aan ons het volk die jullie verkozen hebben. We blijven ons uitspreken en FVD verdedigen tegen alle leugens. Het is oneerlijk, onrechtvaardig en onmenselijk, maar dit lag in de verwachtingen. Degenen die de waarheid in pacht hebben, de echte wakkeren, zijn inmiddels al op veel voorbereid. Samen staan we sterk! We geven nooit op! En blijven ons vreedzaam verzetten en uitspreken. Iets waar het kartel een voorbeeld aan kan nemen. Want als we het over uitspraken hebben, dan zouden velen van het kartel juist voor de rechter moeten verschijnen. Menselijkheid, normen en waarden zijn bij velen, voornamelijk de laatste jaren, ver te zoeken. Daarbij hebben ze hun hart en ziel verkocht aan de duivel! Het is zeer ernstig, maar velen hebben dit besef (nog) niet en dat maakt het juist nog ernstiger.
    Suc6 🙏 en bedankt dat jullie strijden namens ons 🙏🙏🙏

  2. Hou je ruggengraat recht Dapper Gideon. We staaan achter jou en forum voor democratie. Het recht zal zegevieren is het nu niet is het later wel. Dit is pure afleiding, blijf je focus houden op je doel!!!

  3. Vind het erg vreemd dat je net op tv weg valt, en nu op mijn telefoon ook, het valt mij ook op dat ze juist nu beginnen met die rechtzaak, je verteld het nu zelf ook, wat een verschrikkelijke smerigheid, ik ben er zo woest op, ze hebben het weer heel goed in elkaar gezet met allerlei vuile LEUGENS, hoop dat die rechters niet zijn omgekocht, want uiteindelijk zijn ze allemaal omgekocht, niemand mag de WAARHEID zeggen over deze smerige leugen overheid, het is geweldig dat je deze video uitbrengt, en precies verteld en laat zien wat de werkelijkheid is, volgens mij kunnen ze je niks maken, want iedereen weet dat jij de waarheid verteld, en zij diegene zijn dat ze alles liegen en verdraaien, het is duidelijk dat dit een vies en smerig zaakje is van deze leugen overheid, wens je ontzettend veel succes en hoop dat je in je KRACHT blijft staan, je bent een geweldige eerlijke en betrouwbare man, heel veel LIefde van ons.

  4. Eerlijk gezegd hoop ik dat Gideon bij de volgende verkiezingen de lijsttrekker is. De revolutionaire beweging van FvD is prachtig. En Thierry is een geweldige man en politicus maar kan ook ongeremd zijn. Dit kan zich soms uiten in extreme theorieën en uitspraken die gelijk in een verkeerd beeld geframed worden. Gideon daarin tegen is ongelooflijk kalm, zelfbewust, vredelievend en uitermate sterk gereserveerd, hij zal minder mensen afschrikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *