Geen widgets gevonden in de zijbalk

Boeren en sympathiserende burgers hielden 4 juli overal in het land protestacties om zich uit te spreken tegen de stikstofplannen van het kabinet. De hele dag was blckbx erbij.

Op deze pagina vind je livestreams, foto’s, video’s en een liveblog: https://www.blckbx.tv/livestreams/boerenprotest-2022-07-04

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews

15 gedachten over “Terugkijken: boerenprotestacties 4 juli 2022 | blckbx compilatie”
 1. Tbv alle ME-ers!!!

  Gisteren ging het weer goed mis in NL de ME is van mening de criminelen boeren,vissers,wappie,mkbers neer te knuppelen omdat ze de wet overtreden!

  Ten eerste zijn dit allemaal hardwerkende mensen die meestal het minst betaald krijgen en daarvan betalen ze ook nog eens 40% belasting en daar wordt de politiek mee bekostigd! Terwijl de demonstranten door schuld van de politiek daar moeten staan.
  Maak het nog mooier deze hard werkende demonstranten worden geslagen door de ME die ook weer betaald worden van de demonstranten!

  Conclusie dus eigenlijk betalen de demonstranten hun eigen ondergang en krijgen nog eens klappen toe waarvoor ze zelf hard bewerken hebben!

  Dan zijn de demonstranten criminelen? Of zijn het mensen wat opkomt voor hun bestaan,vrijheid,passie,werk,bezit,huis,voedsel,toekomst van hun kinderen op te komen!

  Wie betaald bepaald!

  Moeten we de ME niet richting Den Haag sturen want daar zitten de echte criminelen!!! Rutte liegt en bedriegt, toeslag affaire! Huizen bezit in Groningen gesloopt! Verdwenen miljarden! Plus als er vanuit andere landen invloed wordt uitgevoerd in onze Nederlandse politiek dan valt dat onder landsverraad! Hier staat de doodstraf op!!! En hij heeft vast veel meer op zijn kerfstok (verdwenen sms’jes)gaat ie weer over de wet!
  Ook heeft Rutte onder ede verklaart dat hij de wet aan de kant zet als dat ten goede komt!
  Hij geeft dus toe dat ie schijt heeft aan de wet als hem dat uitkomt! En dit onder ede! Dit zijn pas strafbare feiten MEers! Ga die criminele in Den Haag maar eens neerknuppelen en hun baan ontnemen!Voer jullie functie eens goed uit jullie zijn in dienst van en voor het volk! En laat de demonstranten met rust want die betalen je brood en maken het ook nog eens!!!

  HET SYSTEEM VAN IS KAPOT!!!!!!

 2. Het is jammer dat veel boeren niet bekend waren met blckbox en wat dit platform allemaal biedt. Er was helaas best veel argwaan, afstandelijkheid en soms zelfs woede. Gemiste kans voor de boeren, ze weten dat juist de alternatieve media daar vaak rondlopen.

 3. Wáár is Rutte in deze hele discussie, zijn afwezigheid is tekenend voor de kloof tussen politiek en maatschappij. Hij is bang dat hij letterlijk én figuurlijk een bak stront 💩 over zich heen krijgt? Rutte’s strategie is de boze boeren negeren om ze daarna ‘tuig’ te noemen! ‘Ik ben wel dé baas👊🏼van alle Nederlanders, maar ik kan niet over álles een mening hebben’. Ik heb het al druk genoeg met mijn 🌐clubje. Dus…..🤷🏻‍♂️
  Feit is dat Nederlandse boerenbedrijven al jaren minder stikstof uitstoten dan EU-norm.
  – Minder stikstof & fosfaat in dierlijke mest. De uitscheiding van stikstof in dierlijke mest bedroeg 471 mln kg in 2021. Dat is ruim 18 mln kg MINDER dan 2021 en bijna 7% ONDER het stikstofplafond dat de EU heeft vastgesteld voor de NL veestapel.

  De volledige Nederlandse veestapel stootte vorig jaar 471 miljoen kilogram stikstof uit via zijn mest. Dat is 7 procent onder het Europese stikstofplafond, meldt het statistiekbureau CBS donderdag. Het is het vierde jaar op rij dat de uitscheiding van stikstof via dierlijke mest onder het stikstofplafond zit en het vijfde jaar op rij dat de uitstoot daalt.
  
Rutte stuurt Remkes erop af. Een 'gespreksleider' noemde premier Mark Rutte hem, want een 'bemiddelaar' zou de schijn wekken dat er over de streefdoelen onderhandeld kan worden. Maar die staan in steen gebeiteld, zei Rutte vrijdag nog eens: 50 procent minder stikstofuitstoot en driekwart van de Natura 2000-gebieden op een gezond niveau in🌐 2030.
  Dit zegt VU-wetenschapper Jaap Timmer, die al decennia onderzoek doet naar veiligheidsvraagstukken. ,,Je kunt een ME-bus tegenover een trekker zetten, maar uiteindelijk wint die trekker. En wat ga je dan doen als politie? Schieten? Dat lijkt me bij deze protesten niet van toepassing."

  “De politie moet de langste adem houden, totdat op de boerderij moeder de vrouw zegt: blijf nu maar thuis, het is genoeg geweest zo."
  Onvoorstelbaar deze opmerking Anno 2022 ‼️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *