Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #233 van vrijdag 20 oktober 2023 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-20

Een peer reviewed artikel laat zien dat hydroxychlorquine (HCQ) wel degelijk effectief is tegen COVID-19. Wat nu?

Desk: bedrijfsarts Alexander van Walraven, gedragsdeskundige Romy Quint en Tweede Kamerlid Wybren van Haga
Presentatie: Sanae Orchi

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #233 van vrijdag 20 oktober 2023 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-10-20

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

30 gedachten over “Surveillance door Pegasus spionagesoftware bedreigt privacy”
 1. Aan alle schoapies en verslaafden: Donder je smartphone in de shredder behalve als je er geen problemen mee hebt dat de overheid alles van je weet: wanneer je poept, piest, neukt en alle andere private dingen. Je kunt net zo goed deze gegevens van de daken schreeuwen……………

 2. Android heeft een optie om alles uit te schakelen waardoor je niet op afstand de camera of video kunt gebruiken en zomaar iets installeren wilt ook niet.

  Beveiligings beleidt.

 3. De mens zal eraan moeten wennen te leven in een wereld zonder vrijheid, goedheid en waarheid. Het zal binnenkort op de lagere school worden onderwezen! Deze oorlog is nog maar een voorproefje van de wereld die komt!
  Bron: De donkere kamer van Damokles (1958)
  ― Willem Frederik Hermans

 4. Het trieste feit doet zich voor dat overheden criminelen en terroristen "nodig" hebben om haar eigen machtsgreep op de burgerbevolkingen te verstevigen ! qua wetten, verordeningen en ordehandhavingslegers.
  De criminaliteit is er nooit door afgenomen.

 5. 6.40……alleen de nso group had last van 'n storing ! bij de hamas gaza inval….7.20 Geniaal, de crimnelen verkopen de software aan criminelen.
  En Pieter maar "reguleren".

 6. A Spy??

  Pegasus has customers, and these instituons have names and email addresses.

  Wording is important. A spy is nothing, like Trump's ghost. A customer is a financial trace.

  These people speak too functional, lacking technical insights.

 7. Zeker vier Europese landen gebruiken Israëlische spionagesoftware om de oppositie dwars te zitten en de eigen onderdanen in de gaten te houden. Nederland heeft ook spionagesoftware.

  In 't Veld was vorig jaar een roepende in de woestijn toen ze vanuit het liberale Renew, de Europese partij van president Macron waarbij ook D66 en VVD zijn aangesloten, om een onderzoekscommissie vroeg. Een groep journalisten uit twintig landen had toen al met hun Pegasus Project een vernietigend beeld geschetst van de schade die de Israëlische afluisterapparatuur ook in Europese democratieën aanrichtte.

  Tot echt grote verontwaardiging leidde dat niet. ,,Tot nu toe wordt het probleem steeds door het sleutelgat van de nationale politiek bekeken", zegt In 't Veld. ,,Wij geloven niet dat premier Rutte journalisten laat afluisteren, of dat hij zelf wordt afgeluisterd, dus het zal verder wel. In Spanje is begrip voor de strijd tegen Catalaans separatisme.'' In Griekenland, waar de pers volgens haar buitengewoon goed werk heeft geleverd, is alleen aandacht voor Griekse politiek, 'die is al ingewikkeld genoeg'.
  
En in Nederland? In 't Veld gelooft niet dat Rutte journalisten laat afluisteren, maar evenzogoed wordt de software er wel gebruikt. ,,De Volkskrant onthulde dat de AIVD de politie met Pegasus heeft bijgestaan om Ridouan Taghi te vinden. Ze hadden vier bronnen, het is niet tegengesproken. Dus Nederland heeft Pegasus." Er wordt trouwens niet uitgesloten dat dit naar de krant is gelekt om de spyware in het zonnetje te zetten, nadat de onthullingen van vorig jaar leverancier NSO in financiële problemen hadden gebracht.

 8. 🤡ik heb toch niks te verbergen 🤡
  🎉🎉🎉🎉 ik ben tegen privacy iedereen moet zijn ziel openen voor onze heersers 🎉🎉🎉 jou pikante whatsapp foto’s met je vrouw/ man mogen ook door medewerkers van de nieuwe afdeling(burgerspionage) gezien worden🎉🎉❤❤WEF4life❤❤

 9. Bij jullie vorige uitzending werd toen van Haga het had over "covid19" de ondertiteling/vertaling van Google onderbroken… Voor deze video laat Google het "toevallig" afweten.

 10. Bye bye Blckbx, er kijkt bijna niemand meer naar jullie amateuristische onzin op dit commercieel complotkanaal. En maar bedelen om centjes.

 11. En dan nog iets…. Als dit allemaal doorgang gaat vinden, wie controleert dan de controleurs? Dan wil ik ook wel graag meekijken op alle mobiele telefoons van al die controleurs. Want wie bepaalt dat zij wel mogen meekijken, maar wij mogen dat niet??
  En hoe kan het nou zijn dat de EU zich hiermee gaat bemoeien? Ik dacht toch echt op school te hebben geleerd dat de Europese Unie was opgericht om handel tussen landen te bevorderen. Het begon ooit met de EGKS (de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal), en later deden er steeds meer landen aan mee. De naam werd EEG (de Europese Economische Gemeenschap) en later de EG (Europese Gemeenschap, het woord Economische was er al snel uit geschrapt), en uiteindelijk EU (de Europese Unie). De EU meent nu dat ze veel verder mogen gaan dan alleen het bevorderen van handel tussen de lidstaten. Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling en waar zal dit stoppen of gestopt worden??

 12. Vanuit juridisch oogpunt, zolang de overheid niet voor de volle 100% kan garanderen dat informatie niet lekt, kunnen ze dit programma niet inzetten.

  Dieven hebben namelijk informatie nodig om hun diefstallen te plegen, terwijl tyrannen informatie vereisen om hun tegenstanders uit te schakelen. Dit programma zou eerder criminelen helpen dan hen aan te pakken. Bovendien is het duidelijk dat criminelen allerlei manieren zullen bedenken om onder de radar te blijven, waardoor het in feite nutteloos is om echte criminelen aan te pakken. Kortom, het is overduidelijk dat het doel is om de burgers te onderdrukken, en meer niet. Bovendien zou het toegang verschaffen aan criminelen om burgers beter aan te vallen.

  Dit gaat twee kanten op, waarbij pedofielen deze informatie juist kunnen gebruiken om kinderen te ontvoeren, zodat ze beter weten welke kinderen gemakkelijke doelwitten zijn. Daarom is het onjuist om te beweren dat ze dit doen om pedofilie te bestrijden! Dat is onzin!

 13. kamer-verwerpt-motie-om-belasting-op-gas-niet-te-verhogen-ongelooflijk-kijk-goed-wie-tegenstemden

  Ook zijn motie werd verworpen. GroenLinks, Volt, de PvdA, PvdD, D66, Omtzigt, ChristenUnie, VVD, SGP, het CDA en BBB stemden tegen.

 14. Hoe het echt werkt is: alles wat gemaakt is, kan ontmanteld worden.

  Net zoals Pegasus gemaakt is om van alles te ontgrendelen, kunnen nieuwe methodes ontwikkeld worden om Pegasus te omzeilen. Slimme geheime diensten laten zich juist aanvallen door Pegasus om te weten te komen hoe de software te werk gaat. Een zeer simpele kwestie van virtuele computers opzetten met informatie waar de Israeli's getriggerd door raken.

 15. Zit er al lang op. In 2016 bekednd geworden en toe hebben de WH dit tegen ze gebruikt. Zelfs opnemen en aanzetten enzo van een afstand was al in ded smart apparatden ingebouwd. Voor de kutjes helaas beetje dom om dezelde apparatuur te gebruiken. Veel bewijzen zijn zo verzameld en tegen ze gebruikt, capitulefren of de galg. Veroordeelt in 2018, alles is al zga rond, oncurruptable systemen en QFS THE GCR, CESTUI QUE VIE, ALLES IS SUPER JFK DOET ER AANMEE. NAMASTE, WWG1WGA WE WON is geen grapje!

 16. Wordt het niet eens tijd om pedofielen aan te pakken ?
  Nee dat mag niet…..
  Mensen rechten maar niet voor kinderen.
  oh ja die mogen niet stemmen.

 17. Ik gebruik mijn telefoon heel weinig, maar denk dat ik hem helemaal niet meer ga gebruiken en alles weer op de oude wijze ga doen, gewoon met de vaste telefoon bellen…en ik heb niks fout op dat ding, maar ik vindt het eng, gevaarlijk worden, want ook kunnen zij dingen op je telefoon zetten…om je in diskrediet te brengen…en digitaal zal het nooit veilig zijn, ook niet ons geld…niks…die organisatie krijgt een macht in handen, gevaarlijk, en ga er maar van uit, dat al je gegevens goed zullen worden verkocht aan derde…een extra geld potje voor de overheid…mijn vertrouwen in de overheid is al helemaal weg, maar nu weten we zeker dat het gewoon criminelen zijn.

 18. Laten ze eerst maar eens de Epstein Appjes laten zien voor dit soort gekte en grondrecht verstorende zaken ingevoerd worden. Dit moet nooit komen

 19. Search for this files Vault 7 of Wikileaks beste Wizards, doe er je voordeel mee….Protego – 7 September, 2017

  Angelfire – 31 August, 2017

  ExpressLane – 24 August, 2017

  CouchPotato – 10 August, 2017

  Dumbo – 3 August, 2017

  Imperial – 27 July, 2017

  UCL / Raytheon – 19 July, 2017

  Highrise – 13 July, 2017

  BothanSpy – 6 July, 2017

  OutlawCountry – 30 June, 2017

  Elsa – 28 June, 2017

  Brutal Kangaroo – 22 June, 2017

  Cherry Blossom – 15 June, 2017

  Pandemic – 1 June, 2017

  Athena – 19 May, 2017

  AfterMidnight – 12 May, 2017

  Archimedes – 5 May, 2017

  Scribbles – 28 April, 2017

  Weeping Angel – 21 April, 2017

  Hive – 14 April, 2017

  Grasshopper – 7 April, 2017

  Marble Framework – 31 March, 2017

  Dark Matter – 23 March, 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *