Geen widgets gevonden in de zijbalk

Forum voor Democratie is de afgelopen dagen volop in het nieuws, onder andere doordat een SBS6 verslaggeefster wordt weggezet als rioolrat.

Deze week vragen wij in Straatpraat wat u vindt van de acties van Forum voor Democratie.

Presentatie: Kitty Mertz
Camera en montage: Ed van Oerle

21 gedachten over “Straatpraat – Wat vindt u van de acties van Forum voor Democratie”
 1. Grappig dat er alleen maar mensen geïnterviewd worden die hoogstwaarschijnlijk al hun nieuws halen van de NOS of het AD😂

 2. Wat een propaganda kanal zeg. Dat is juist de riool journalistic die geen verstand van zaak heeft waarover Gideon het over heeft. Het is duidelijk te zien dat sinds het debat niet meer toegelaat word in de media uitsluitend propaganda brainwashing dat het redeneren en critisch vermogen van de gemiddelde burger sterk achteruit is gegaan.

 3. Wat een zielige kneuzen op de markt van Schagen. Forum voor Democratie is geweldig. Of ze hebben natuurlijk selectief geïnterviewd.

 4. Zeer selectieve stemmingmakerij is dit. Typisch mensen selecteren voor een reactie die absoluut de dupe zijn van NPO-indoctrinatie en zich verder niet afvragen of die staatspropaganda wel klopt. Gemiddeld gezien ook niet de slimste types zo te horen. Als men nu eens luistert naar diegenen waar het over gaat en verder kijkt dan de desinfo van de reguliere media krijgt men toch echt een andere kijk op het geheel. De kleur haar van deze interviewster is zeker gerelateerd aan haar politieke opvattingen.
  Vindt u het leuk mevrouw om in de demonisering mee te gaan. Gevaarlijk hoor, denk maar eens terug aan 6 mei 2002, toe zagen we het gevolg van soortgelijke stemmingmakerij.

 5. De babyboomers laten zich weer gelden hoor. Heel je leven de wind in de rug gehad, lekker het land gegijzeld met hun angst. En lekker het NOS journaal nablaten. Domme mensen..

 6. Dramatisch slecht dit. De presentatrice zei me eigenlijk al genoeg; het was klip en klaar welke kant dit op moest. En ja, ik woon in Schagen, en ja, ik stem FvD.

 7. Later zal dit filmpje gebruikt worden in de geschiedenis les op scholen. Als voorbeeld hoe slecht het gesteld was met de kennis van de bevolking vlak voor de oorlog.
  Als je het zwart-wit maakt kan het ook doorgaan voor een filmpje gemaakt in de late jaren dertig, hoe men dacht over tegenstanders van Adolf Hitler. Zelfs Den Uyl prees deze man wegens zijn socialistisch economisch model.
  De main stream media doet ook nu goed werk., zoals je ziet.

 8. Ze stelen ons geld letterlijk,met hoge inflatie,hoge rente,hoge gas prijzen,voedsel prijzen.

  Wel zijn ze nog steeds aan het regeren.Hoe kan dat ?.Iedereen wordt armer en armer,ik praat niet over AFRIKA,Dit is Nederland,dit kan toch niet waar zijn ???Waar is de hoofdprobleem van deze tijd ? De HOGE GAS prijzen.toch ??? Sins 2014 is Rusland Oekrainie binnen gevallen,en onze hogere regeerders hebben toen in 2015 of zo De gaswinning verboden in Groningen voor de Nederlanders,want Nederland levert aan Duitsland 30 miljard kub per jaar.

  De regeringf Rutte zegt `vaste contracten getekend,wij moeten GAS leveren aan Duitsland,anders krijgen wij boeteeeeee `klopt het ook. MAAAAAAR

  vOOR zover ik weet,zijn al deze contracten met kleinere letterjes en regeltjes onderbouwd,en kijk u maar in uw relaties met verschillende instanties.

  Zo een grote land als Nederlandse regering heeft ook waarschijnlijk hele kleine en gevoelige regeltjes,kijk naar uw belasting almanak.Alles is met regeltjes onderbouwd alles in Nederland. DUS

  OOK IS er heel waarschijnlijk dat er een hele kleine afwijkende regeltjes zijn met Duitse termijn contracten voor GAS. Deze regeltje is

  " Als er een NOODTOESTAND ZICH voordoet voor de Nederlandse staat,dan zal de Nederlandse staat afwijken van deze termijn contracten "

  u gelooft mij niet ? Nou de Turkse staat heeft deze regeltjes ook,want zij geven ook projecten aan buitelandse firmas,regelmatig komt dit in het nieuws,

  maar ja,lekker door slapen kan ook of bij de volgende verkiezingen de regerende partij WEGSTEMMEN is eigenlijk de beste oplossing….

 9. Weet je welke mensen ook andere mensen wilden boycotten waar ze het niet mee eens waren? Partijen verbieden, boeken verbranden? Exact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *