Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit debat over SMS-berichten op de telefoon van de minister-president.

Azarkan mocht als eerste zijn bijdrage geven.

21 gedachten over “STOP HOU OP! … zegt Azarkan tegen Mark Rutte, naar aanleiding van het SMS-gate schandaal”
 1. Lang leve het nieuwe normaal. Liegen is de norm nu. Dus, allemaal liegen want rutte geeft het voorbeeld hoer het moet.

 2. Dit is geen democratie.
  Dit is n bananenrepubliek.
  Oprutte, Rutte.
  Wat is Nederland afgegleden, zeg.
  En de ellende begon met KOK, LUBBERS, en dan kregen we ook nog Harry Potter en nu RUTTE.
  Van de regen I d drup.
  Kwaad tot erg.
  WEF WHO SCHWAB FRAUDCI ROTHCHILD ROCKEFELLER CLINTONS ELITES SOEP.

 3. Alle reacties gezien , maar niemand die herinnering heeft aan het feit dat ondanks dat Rita Verdonk veel meer stemmen had dan liegende Rutte, zij aan de kant werd gezet door haar eigen partij. Dat Rutte premier moest worden omdat W.E F daar opdracht voor gaf. De Laatste 4 verkiezingen zijn allemaal fake, …..en wij trappen er in!!!

 4. Deze man heeft altijd eerste woord in de 2de kamer, ik zou zeggen STOP HOU OP !! Het is onze gekozen minister president , dan vind dat deze meneer Azakhan haat onze premier Mark Rutte meer zie ik bij hem niet.!!

 5. Hebben jullie niets anders te doen dan uren te praten over sms’jes. Wie bewaard die nou allemaal. De pot verwijt de ketel dat die zwart is. Hoe dom zijn wij bezig.

 6. 45k kijkers. Dit land is verloren. Vol met VVD en D66 idioten en pure landverraders.
  En dan die Gore christen hypocrieten. Wanneer komt de afrekening? Wanneer gaat het recht zegevieren? Publieke ophanging van deze gewetenloze criminelen is het minste wat Nederland verdiend.

 7. Top van Azarkan , maar helaas verspilde moeite, plannen zijn in gang en hij is alleen maar een figurant in deze slechte film.

 8. Allemaal bla bla bla , rutte blijft gewoon zitten lachen. Zo gaat dat . Die man kan laten en doen wat hij wil . Staat boven de wet. Nederland word niet meer bestuurd door Nederland.

 9. Maar is er wel een vervanger voor Rutte, als Kaag minister president wordt, zijn we nog slechter af. Laat die heks maar doorvliegen op haar bezem, naar haar man in Palestina.

 10. 2 miljoen mensen hebben gekozen voor deze premier, 2 MILJOEN!!!, ik ga elke VVD stemmer beschouwen als stoeptegel met een IQ van een stoeptegel.

 11. Geen fan van hem maar damn het voorbeeld van het kinderfeest is echt sterk. Netjes gedaan. Rutte stop hou op en ga weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *