Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #210 van maandag 28 augustus 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-08-28

Terwijl verschillende boerenbedrijven op de nominatie staan om uitgekocht te worden vindt verantwoordelijk minister Van der Wal de stikstofplannen van de provincies te duur.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#blckbxtoday #Boeren #Klimaat #Stikstof #ChristiannevanderWal

20 gedachten over “Stikstofplannen provincies "te duur" volgens Van der Wal”
 1. omtzigt het voordeel van de twijfel geven is je ondergang rechtvaardigen…..het is een wolf in schaapskleren !!! een wef-hond….waar je mee omgaat raak je mee besmet !

 2. Ja boeren burgers en buitenlui jullie hadden de kans om het Forum voor Democratie groot te maken.
  Was het boerenverstand even verdwenen?

 3. Ik woon in Canada, God dank, maar in 1990 heb ik ( onder anderen) de zelfkastijding zien groeien en ben dus geëmigreerd. Inmiddels heeft Nederland zelfmoord alleen maar bespoedigd. Heel erg, want Nederland is geweldig land met geweldige mensen en historie!

 4. Het is fout dat Omtzigt partijen uitsluit. Of het nu VVD is of D´66 of FvD. Je mag geen partijen = groepen bevolking uitsluiten. De WEF en de VN presenteren alles met een sociaal en emotioneel sausje. Het is een psychologische oorlog. Omtzigt past perfect binnen die psychologische oorlog die gevoerd wordt tegen de mensheid. Verder is het fout dat Omtzigt nooit tegen heeft gestemd als het gaat om WEF en coronavraagstukken. Ook is het dom om dezelfde naam te gebruiken als het WEF gebruikt. Dat wekt argwaan. Die niet ten onrechte is. Familie van hem zit bij het WEF. Dat is ook verdacht. De man met de baard van de het RIVM en die vrouw met dat vleermuisverhaal heeft hij nooit ter verantwoording geroepen. Zij hebben binnen het onderwijs en de medische zorg een enorme ravage aangericht. Heel veel mensen uit de zorg en het onderwijs zijn gestopt. We komen ze tegen in het zuiden van Europa. De baard en Koopmans kunnen geen beroep doen op parlementaire onschendbaarheid. Omtzigt dreigt steeds, maar doet niks. Hij doet niks omdat hij straks misschien met de mensen bij wie hij dreigt wil gaan samenwerken. Waarom wil hij wel met foute clubs samenwerken en niet met clubs die vanaf moment 1 gelijk hebben gehad in alles. Hij heeft zeker ook een goede kant, maar die goede kant kan ook misbruikt worden door foute mensen die van Europa een 3e wereldcontinent aan het maken zijn. Boeren hebben tot nog toe gelijk gehad. In deze tijd kom je ver met boerenverstand. Veel verder dan met een dr. titel voor je naam.

 5. In Canada vertrekt iedereen die kan vertrekken. En in het midden van Amerika is heel veel grond opgekocht door Bill Gates. Grond is veel meer waard dan geld. Dus dat de industrie die grond wil … In NL gaan ze 3 D eten. De grond is voor voedselfabrieken. In Canada en in NL. Fransen eten heel veel en heel goed. Zij leven om te eten. Die gaan echt geen 3 D eten. Maar Nederlanders wel. In France hebben we nog heel veel kleine winkels en heel veel boeren met boerenmarkten. Het stikstofprobleem speelt hier helemaal niet. Ze weten niet waar je het over hebt. Milieu speelt hier totaal niet. De Fransen snappen volstrekt niet waar jullie Nederlanders mee bezig zijn. Het is raar dat Nederland al deze maatregelen neemt … Milieu houdt toch niet op bij de grens. Toch? Waarom doen jullie dit? Waarom willen jullie dit? Nederland heeft de vruchtbaarste grond van Europa, het ligt in de rivierendelta. De Nederlandse boeren zijn het meest innovatief. Ik kan dat vergelijken omdat ik nu in de Limoges woon en 20 jaar heb gewerkt bij natuurorganisaties en boeren in de Zeevang en de Beemster heb geholpen met hun dieren en met natuurbeheer. Boeren zijn harde werkers. Waarom wordt dat niet meer gewaardeerd? Omdat het doel van de Great Reset is: iedereen aan het infuus van de uitkeringen. Afhankelijk van de staat en bezitloos. NL is de proeftuin. Als het lukt, breidt de inktvlek zich uit. In de US gaat dat niet lukken want daar moet iedereen zijn eigen broek ophouden. De US is een land van wederkerigheid. Zoals NL dat vroeger ook was. Jij doet iets voor mij en ik doe iets voor jou. Wat kun jij betekenen voor de US en wat kan de US betekenen voor jou. In de US zijn ze langzaam maar zeker de grenzen voor Europa aan het sluiten. Ze hebben geen zin in massa´s verarmde Europeanen met digitaal geld en een digitaal paspoort.

 6. Op basis van wat ik het laatste jaar 1.5 jaar gehoord heb van van der wal …is zij samen met de topambtenaren niet geschikt voor deze baan je praat heel dom …je hebt geen benul waar jij en je topambtenaren waar je het over hebt …ik stel voor dat we vander wal uitkopen en een werkverbod OPLEGGEN als ambtenaar in Nederland en in de EU

 7. Geef de boeren terug waar ze recht op hebben ,waarde voor hun producten . Al het geld wat supermarkten onterecht verdient op zuivel en vlees gaat met terugwerkende kracht terug naar de boeren .

 8. Gewoon stoppen met die onzin en laat die boeren met rust ze zijn al genoeg uitgemolken door de overheid. Weg met die milieupartijen met hun achterlijke plannen, stop daarmee.

 9. Duivelse ideeën & plannen

  Waar een klein land grote fouten maakt..

  Hoogoven kapot Fokker naar de usa? Philips naar china…

  Defensie om te gillen 😂
  Belasting op alles recoord hoog

 10. Iedereen weet dat het WORLD ECONOOM FORUM SEKTELEIDERS maar klein groepje is..Iedereen weet dat de visserij uitgeroeid wordt..waarvoor door die kutmolens…net als de boeren die weg getreiterd wordt..voor het bouwen van huizen door dat zwarte volk hierheen haalt..Iedereen weet dat hier een agenda achter zit vanwege de obsessies mongolen van het westen..en poetin op de kast hebben gejaagt waarvoor eigenlijk..het gas..asbakken..Iedereen weet onze regering maar klein groepje is…WAAROM LUISTERT MEN DAAR NOG NAAR..ALLES WORDT ONMOGELIJK GEMAAKT ZELFS DE BRANDSTOFFEN OMDAT ER EEN PAAR KLOOTZAKKEN BESTAAN DIE EEN ANDER WERELD BEELD HEBBEN..EN GEEN BOEREN, GEEN VRETEN..3DE WERELD OORLOG KOMT ER AAN!!!VOORAL OP LINKSE KNEUZEN STEMMEN GAAN WE ZEKER NAAR DE VERDOMMENIS…ik kots dat politieke linkse kartel zooitje helemaal uit..degaan ongelukken gebeuren zo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *