Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_270/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_269/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

30 gedachten over “Steeds meer banken gaan alleen nog met je in zee als je aan klimaateisen voldoet”
 1. Je moet dit en je moet dat! Ik vind dit gehele systeem niks. Het hangt van corruptie aan elkaar! Vriendjes politiek en schijnheiligheid aan elkaar. Mensen hebben geen keuze gezien dit zieke systeem. Ze mogen denken een schein keuze te hebben. Allemaal hypocriete poppenkast.

 2. Het is al belachelijk dat je verplicht bij een bepaald pensioenfonds moet, maar als ze dan ook nog woke gaan beleggen waardoor je lager pensioen krijgt ipv zo hoog mogelijk rendement is belachelijk. Waarom niet vrije keuze uit diverse fondsen of om in plaats daarvan bij een verzekeraar onder brengen?
  Je zou minimaal zelf als lid van een pensioenfonds moeten kunnen bepalen hoe ze jouw geld besteden voor jouw pensioen. Dat je kunt kiezen voor enkel zoveel mogelijk rendement of voor een woke rendement en een lager pensioen.

 3. Naar gaza sturen deze ouwe struikrover.. Kan ie daar naar de filistijnen gaan met ze rotzooi.. Ik haal me geld van de bank.. Wat van mij is is van mij..

 4. Haha domme mensen geld op de bank is niet van jou het is van je natuurlijk persoon en die is gemaakt door de het slavensysteem en die wordt door de politiek via de overheid in stand gehouden! Waarom denk je dat je voorletter en achternaam in HOOFDLETTERS staat? En verdiep je ook maar eens in hypotheken. Vraag eens een kopie acte op met alle handtekeningen.

 5. Heerlijke islamitische kalifaat hell is het aan het worden! Nederland bestaat niet meer en je hebt niks meer te vertellen over je eigen spaarcentjes plus je mag werken tot je sterft en overal ben je de LUL (huis kopen kut, huis huren kut)! En vluchtelingen alles voor niks en heerlijk paradijselijk leventje welkom in Holland hahahaa

 6. Het moet toch niet gekker worden.

  Heeft de bank met mijn samen het geld verdiend!

  Nu willen ze de rente omlaag halen, 2 keuzes, wij in de westen, gaan de euro, als wc papier gebruiken, of de oostblok en zuidblok sponsoren!

  De toekomst, wordt steeds griezeliger🤫

 7. Gewoon geweldig, 👍👍👍zouden we hier ook moeten doen met al die andere vlaggen, nee hier ben je dan een Racist 😭😭😭😤😤😤

 8. omdat we meer moeten gaan lenen daar verdienen ze goed aan, en kan zijn salaris weer wat omhoog. Net als de pensioenen wie verdient er zodadelijk het meest aan? juist de pensioenfondsen wat zullen ze kosten in rekening brengen….graaiers!!!! reverendum invoeren of de mensen een keuze laten.

 9. Het wordt ècht elke dag gekker met dat zooitje gespuis, Sovjet Unie ALLANG voorbij, hebben ze alleen zèlf nog niet door 😡🪓👊

 10. DNB wil maar wat graag de Wef agenda doorvoeren zodat de burger wordt uitgemolken en totaal geen zeggenschap meer heeft over zijn eigen geld. Daarom is Maxima er zo opgebrand dat de cbdc's moeten worden ingevoerd…als dat een feit wordt dan is het compleet gedaan met waaraan we ons geld besteden en zijn we slaaf van die fucking elite die uit is op de NWO.

 11. Nederlanders zijn spaarders..?? weet niet hoe doe beste man aan die wijsheid komt,maar half Nederland heeft niets meer te sparen hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *