Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Kijk de hele uitzending:
https://ongehoordnederland.tv/2022/05/24/tv-programmas/ongehoord-nieuws-met-wybren-van-haga-ferdinand-meeus-afl-27/

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

25 gedachten over “Statement Arnold over kamervragen ON! – Ongehoord Nieuws”
  1. Het Extreem rechts frame. Wordt voornamelijk de extreem linkse denkers gebruikt. Is omvolkingstheorie niet ontstaan uit de Eugenics theory van ontvolking door ‘birth control’. De feminine stokpaardjes voor anticonceptie, abortus, levensbeëindig, transhumanisme, de Hydra naar het westen, veganisme, no2 en co2 einde der tijden denken. Ze zijn lekker bezig.

  2. Volgens het CBS wonen er op dit moment meer dan 4 miljoen mensen met een migratieachtergrond in Nederland ofwel meer dan 25,% van de bevolking. Volgens het CBS stijgt de bevolkingsgroei in Nederland louter door massamigratie. In de steden Rotterdam, Den Haag en Amsterdam wonen meer mensen met een migratieachtergrond dan autochtone mensen, dit alles in ca 70 jaar tijd. Zo een vreemde theorie is het niet als we enkel naar de feiten kijken.

  3. Het is een groot probleem dat de elite binnen de overheid stelselmatig ieder kritisch geluid op de massamigratie tracht te criminaliseren! Op deze wijze trachten ze op een zeer schijnheilige wijze de critici de monden te snoeren en gaan ze gewoon door met hun massamigratiebeleid.

  4. Impossible challenge: Arnold die niet een serieus onderwerp kan twisten tot anderen de "nazi's" te noemen. Als de nazi's hadden gewonnen zou er geen omvolking plaatsvinden heb je daar ooit over nagedacht?

  5. "muh 2de wereldoorlog!" heel leuk hoor Arnold, maar wat heeft dat met de omvolking te maken? Je gaat niet in op de vraag.

  6. Niet vergeten dat bijna de hele 2e slaapkamer hebben applaudiseert voor de Fuhrer van Ukraine; Zelinski. Niet FVD en PVV zijn de Nazis, wel het Kartel. Ze vielen door de mand na zijn speech. Linkse partijen die Nazis steunen, hoe gek kan het zijn en nog worden…..

  7. Omdat we omgevolkt worden, en als je daar dan een item over maakt, worden de mensen die voor de 0,00001 procent werken, boos…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *