Geen widgets gevonden in de zijbalk

Staatssecretaris Van der Burg is het eens met Kees van der Staaij dat sekswerk geen normaal beroep is. Iets wat D66-Kamerlid Podt wel stelt in haar bijdrage. Het bevalt haar dan ook helemaal niet dat de staatssecretaris de SGP bijvalt. Dit debat vond plaats op 17 mei 2023.

Waardeert u deze video? Doe dan een duimpje omhoog onder deze video, laat een reactie achter en abonneer op ons kanaal om niets te hoeven missen. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe video’s? Druk dan op het belletje om een melding te krijgen als we een video plaatsen.

Wilt u meer van ons zien? Neem dan ook eens een kijkje op onze andere (social media) pagina’s:
Instagram: https://www.instagram.com/sgpnieuws
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pg/SGPnieuws
Twitter: https://twitter.com/SGPnieuws
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sgpnieuws/
YouTube: https://www.youtube.com/sgpnieuws
Website: https://www.sgp.nl

Door Helen Aoki

27 gedachten over “Staatssecretaris geeft SGP gelijk tot grote ergernis van D66”
 1. Wees blij dat die meiden er zijn, anders zijn de kuisheidsgordels goud waard, en deze meiden doen t nog met condoom, kunnen die jeugdige meiden NIET zeggen met die vele abortussen in 2022/2023

 2. Normaal werk, heb je ervaring, het is het meest verachte werk, en zeker zoals d66 het betiteld is het in de meeste gevallen gedwongen werk om allerlei redenen, het zal je dochter maar wezen,zeker bij een grote groep is vaak noodgedwongen en vaak ook nog als sexslavin en worden de dames vernederd tot op het bot, maar zoals in de meeste gevallen is bij d66 alles normaal, onderdrukking, weg met de rechten van de burgers, het ontnemen van referendum en waarom omdat d66 bang is voor tegenspraak en altijd gelijk moet hebben, maar ja als je van die idiote ideeën heb dan krijg je een terechtwijzing, doe normaal en denk na als je iets zeg, en wees vooral eerlijk tegen je zelf en geloof in je zelf zonder leugens.

 3. Een huurmoordenaar doet ook maar gewoon zijn werk,… De een verkoopt haar lichaam, de ander z'n geweten…. Handel is handel,… Toch?

 4. Gaat die mevrouw van D66 zich vanavond uithoeren als hobby? Of bakt ze misschien haar eigen brood of schrijft ze een blog?
  Ik denk dat ze heel anders reageert als je het eerste vraagt dan het tweede, waarmee ze direct aantoont dat er van 'normaal werk' geen sprake is

 5. Ze plakken overal maar het woord werk achteraan, dit is geen werk of beroep. Net als met voetbal en anderen sporten wat heel lang geleden als hobby werd gezien hebben ze maar een beroep van gemaakt. Ja ja "we" gaan er wel uitkomen hoor met al die idiote dingen waarin degene zoals jullie zoiets hebben beslist daarmee ook maar mee in door blijven gaan. Ja het zit wel zo in die bovenkamer gestampt met dat beïnvloeden van de mensen dat werkelijk dat als een beroep zijn gaan zien/inzien. Flink blijven hersenspoelen hoor.

 6. Jaaaaren lang..illegaal . Daarna…legaal . Registreren bij de KVK…belasting betalen . enz. enz. Die poo…moeten worden aangepakt ! Nee hoor..te moeilijk ! Miljoenen Asielzoekers naar ….o.a. Nederland . Door mensensmokkelaars geronseld. Die verdienen daar miljarden aan . Nee hoor…niet aanpakken ! Te moeilijk. Ondertussen alweer mensen verdronken ….moeiiiilijk !

 7. Dus je wil het illegaal wat meer problemen veroorzaakt? Dat het een niet normaal beroep is betekend niet dat het eem minder waardig beroep is. Een onderwater lasser is bijvoorbeeld ook raar. Maar we hebben ze wel nodig en is ook gewoon werk. Net als prostitutie. Handig voor geestelijke gehandicapten die anders agressief worden, eenzamere mensen. Of iets anders.

 8. Kan iemand me vertellen wanneer de laatste keer was dat D66 een idee had die niet doorgedraaid , bespottelijk en van de wereld los geslagen was !

 9. Sex werk is niet normaal ! Nee, het beleid van de huidige coalitie met een WEF agenda waar burgers van ons Nederland niet voor gekozen hebben, dat is democratisch wel normaal. Een Pinokkio als premier, dat is wel normaal. Een stikstof partij als D66 totaal niet onderbouwd uitgelegd dat is wel normaal. Tijd voor nieuwe verkiezingen en een Nederland zonder een WEF/EU beleid, daar willen burgers van ons Nederland op stemmen. Het sprookjesboek van de huidige coalitie hebben burgers al gelezen en ervaren.
  Het huidige beleid komt overeen met “ Wachten op het Centraal Station Amsterdam of er een boot aankomt” WANBELEID !

  .

 10. Sex-werk is het oudste beroep ter wereld.
  Dat beroep bestaat al duizenden jaren en zal niet geautomatiseerd worden door een lopende band fabriek waardoor deze werknemers opeens massaal op straat staan zonder werk.
  Ze zullen hooguit hun werk verplaatsen naar de straat.

 11. Daarom is SGP een kleine partij. Ze hebben bespottelijke ouderwetse ideeën die totaal niet meer van deze tijd zijn. Het spreekt steeds minder mensen aan. Ze hebben wat dit onderwerp geen realiteitszin.
  Door seksualiteit en ook gevoelens en emoties te onderdrukken met allerlei regeltjes roep je alleen maar problemen op. Kijk maar naar bijvoorbeeld seksueel misbruik binnen de kerk, de volledig losgeslagen jongeren op Urk en mensen die alles van de bijbel weten en niks over zichzelf.
  Sex werk moet er gewoon zijn. Punt.

 12. ik zou zeggen sexwerkers doen veel meer dan mannen calmeren ze doen veel, een voorbeeld een marine fregat zit maanden op zee met veel geile mannen aan boord zodra het aanmeerd worden de bordelen overspoeld door deze groep mensen stel je voor dat deze sex werkers niet zijn hoe zou het moeten zijn,dat was een voorbeeld sex werkers zijn de hoveniers in de maatschappij om geile mannen tot rust te brengen ze zijn belangrijkste onderdeel van de maatschappij ondanks een donkere beroep maar tog belangrijk.
  Ik noem ze hoveniers van de maatschappij om geile mannen tot calm brengen en ook een soort stress uitstoten afblazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *