Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #312 maandag 13 mei 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-05-13

Hoe veilig is het bloed van gevaccineerde donoren die mRNA-injecties hebben gehad? Voormalig Donorarts Trudy van den Berg stond stil deze vraag en de botsing die het opleverde tussen het Artsencollectief en bloedbank Sanquin.

Desk: advocaat Meike Terhorst, econome Jelena Postuma en voormalig donorarts Trudy van den Berg

Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #Bloed #Sanquin

Door Ruby Lane

11 gedachten over “Spike-eiwit en mRNA in donorbloed? Zorgen om bloedbank Sanquin”
  1. Eind deze week of wellicht medio volgede week moet ik warschijnlijk wel weer een rode bloedlichaampjes transfussie krijgen. Krijg dat al 7 jaar zeer egelmatig. Geen of zeer weinig kans dat ik dus die spikes ga krijgen. Buiten dat, ik ben gevaccineerd.

  2. Het lijkt me dat ook voor gevaccineerden mensen het belangrijk is om te weten of de donor gevaccineerd is of niet, immers er zijn verschillende soorten vaccins gegeven (ook in samenstelling), daarbij reageert ook elk mens anders op de vaccinatie, dit krijg je dan allemaal extra mee als patiënt.

  3. De vaccinatiestatus moet niet openbaar worden want dan kunnen ze de ongevaccineerden niet meer de schuld van alles geven.

  4. Het verbaast mij dat er niet gesproken wordt over het percentage wat werkelijk gebruikt wordt voor transfusie. Het merendeel blijkt gewoon verkocht te worden aan pharmacuitische bedrijven.
    Ik kan daarom niet anders denken dan dat we ook hier te maken hebben met andere belangen.

  5. In 2021 mijn vrouw nam (met veel spijt) de JnJ 1x vaccinatie, drie maanden later ziek als een hond en nog steeds elke dag ziek, zelf de prik geweigert en ben nog steeds gezond.
    Big Pharma is a scam.

  6. Snap wel dat ze gevaccineerden bloed laten doneren, anders valt 80% af. Labelen zou inmiddels wel weer moeten kunnen lijkt me, gezien deze discussie weer gevoerd mag worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *