Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #285 van maandag 4 maart is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-03-04

Te midden van een neergaande Europese economie, zet de EU met belastinggeld verschillende investeringen in om haar beleid uit te voeren. Econome Jelena Postuma wijst erop dat zelfs het spaargeld van EU-burgers niet buiten schot blijft.

Desk: Anthony Migchels, Jelena Postuma en Bert Brandsma
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #EU #EuropeseUnie

23 gedachten over “Spaargeld van belastingbetaler in het vizier voor EU-agenda?”
 1. De EU (1992) en de rechtsvoorgangers EGKS (1951) & EEG (1957) is de Europese afdeling van de New World Order met als doel ons tot slavernij te brengen in een Hunger Games-samenleving. In 1942 hebben een groep Duitsers & Italianen in Rome reeds vergaderd over de totstandkoming van een Verenigd Europa en onder wiens leiding vonden deze beraadslagingen plaats?
  Dr. Walter Hallstein (1901 – 1982), tussen 1957 en 1968 de eerste voorzitter van de Europese commissie.

 2. SPAARGELD 35 BILJART …………. BIJ WIE ????? NATUURLIJK DE BILDERBERGROEP / JPMOGAN / EN ANDERE ILIMUNATIE ……….. WEFS ….. GRRRRRRR DE MENSHEID MOET KAPPEN OM DIT TE LATEN GEBEUREN ….. OPLOSSING ………………… DE BANK OF THE PEOP;LE WORLDWIDE ……………………WIE ZET HET VOOR ??? WAJTES

 3. Volkomen onduidelijk wat hiermee wordt bedoeld. Spaargeld wordt al uitgeleend door banken om zaken te financieren. Dat kun je maar 1 keer doen ( niet helemaal waar, de bank mag een factor x meer uitlenen dan dat er spaargeld is ) dus waar gaat dit hele verhaal nu over ?

 4. Tijd voor een revolutie mensen.. die hele kut overheden eens een heel hard lesje leren zoals destijds in de Franse revolutie… ik ga die eikels toch niet nog meer sponsoren???

 5. En als je je geld van de bank wil halen dan krijg je het niet, omdat het er simpelaeg niet is. Alleen maar data, stop je geld in goud, bitcoin of vastgoed in het buitenland. Laat je spaarrekening kaal voor hun moeders.

 6. Als eerste Nexit, laat Brussel lekker zelf ze broek ophouden, vieze stink stad.
  Geld binnen houden, niet meer exporteren, die tomaten lekker zelf opvreten.
  Gas niet meer exporteren, lekker zelf verbranden.
  Immigranten eruit, alles wat hier in komt kost alleen maar geld.
  Probeer het eens, wat zou het ons financieel opleveren? Ik denk dat je verbaast zal staan.

 7. Stemmen helpt echt, echt waar hoor! Nee, als je stemt stem je alleen maar toe. En het maakt geen donder uit op wat en wie je stemt. Lees De Protocollen van de Wijzen van Sion.

 8. Die EU overheid moet maar eens een jaar niet betaald worden door de belastingbetalers, dan kun ze daar eens hun goeie doel steunen mafklappers

 9. Mooi , heel mooi dat dit zo wordt besproken maar waar blijven jullie met acties? Leuteren alleen via dit medium zet geen zoden aan de dijk.We need boots on The ground! Denk daar eens over na bundel de oppositionele krachten , m.a.w. breid jullie netwerk uit.

 10. rechtse pruts propaganda in de tweede versnelling , maatregelen van europa tegen russische expansie drift ….zie het als zeep , het prikt even maar voelt heel fris

 11. Poten af van mijn centen De EU is een autocratisch clubje. Als Belg wil ik ideologisch niks te maken hebben met oorlogsfinanciering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *